Jest info na stronie startowej, jesli trafiłeś na uczciwego Gracza, nie sądzę Abyś miał problem.
Wersja do druku
standard co sie wkorzacie:)
Dziala...hurraaaa!!! :)
postepy jakies sa bo idzie logowanie
powole ladowanie ? mi sie nie laduje a mam przygode odpalona
Mniej więcej ponad 2 godziny temu mnie wywaliło z gry i do tej pory kicha, nie da się wejść :(
Zaś straty.
Właśnie kto zrekompensuje straty(zastój)???
zalogowano
Ja również się już zalogowałem.
Na stronie startowej pojawiła się pokrętna informacja o "powolnym ładowaniu gry"...:) Taki drobny dyskomfort... :) Trochę wolniej..:)
To nie jest "powolne ładowanie" - gra wogóle się nie ładuje... Część graczy jest całkowicie odcięta... Kolejna kompromitacja BB...
Premium ucieka..., dropy się marnują, a przygody skracają czas trwania... GRRRR...., nie wspominając o zasilaniu wyspy!!!!
Mnie to generalnie...mam nadzieje tylko, ze to "spowolnienie" nie rozwali wyspy albo spowoduje, że "chodzące" buffy okażą się nieskuteczne w produkcji...głownie w przypadku fasoli...
Również nie mogę wejść do gry, a co za tym idzie ZNOWU pewne straty w różnej postaci...
Szanowny Supporcie po co testowy jak zwykły siada? Przestańcie zniechęcać graczy do TSO! Problem mam jak inni. Dziękuję 3 godziny się już loguje.
Napisali na głównej że jest już Ok ale to nie prawda!! o 22;40 gra dalej się ciężko ładuje - nie chce i są problemy ładowała się wcześnie z firefox a teraz nawet ii z tej przeglądarki juz nie chce!!
to są normalnie jaja !!! 3 h premium w plecy nie mówiąc już o innych sprawach !!! WTF?!
I nadal nie mogę się zalogować... Po co piszecie, że naprawiono??? Lipa i tyle w temacie;/
Dalej są problemy z zalogowaniem się ze strony startowej. Musiałem przejść na pomoc/wsparcie żeby pojawiło się "GRAJ".
moje "graj" nie reaguje na klikanie, nie mogę wejśc na wyspę :((
też tak mam
Potwierdzam przed momentem mialem identycznie
0 informacji od naszych BB by powiedzieli co się dzieje i czy nadal mogą być problemy to nie piją sobie kawę zajadając ciasteczka i maja nas w poważaniu
Potwierdzam, są problemy z wejściem do gry.
A dopisze się, możę to coś da...
Ja od ok. 2 tygodni nie mogę wejść przez główną stronę gry; gdzieś ktoś mówił żeby wejść przez POMOC/WSPARCIE i tam zalogowanie się poprzez formularz kontaktowy. Działa od razu....
Pozdro
wallycsw1976, a czy przypadkiem nie korzystasz z przeglądarki Internet Explorer? Wygląda na to, że to właśnie na tej przeglądarce występuje opisany problem.
BB_xaar - tak korzystam z IE - i nie chcę zmieniać.
Co to było dziś tak około 19:20 ? Padła strona główna i nie mogłem gry załączyć, na forum też nie mogłem się wbić. Zauważyłem już wcześniej że między 19 a 21 jest jakaś zamuła, gra ładuje się jak krew z nosa, po 10 minut a czasem dłużej, a na mapie brakuje tekstur.