i znów wielka [baranina ] Cieszą się tylko ci u których kupujemy klejnoty w grze Z tymi kamieniami załatwili nas I jestem pewny że ponad 80 procent nas nie zakończy zadania Oby tak dalej Obozów przeciwnika nie ma a kamienie nadal istnieją PARANOJA
Wersja do druku
i znów wielka [baranina ] Cieszą się tylko ci u których kupujemy klejnoty w grze Z tymi kamieniami załatwili nas I jestem pewny że ponad 80 procent nas nie zakończy zadania Oby tak dalej Obozów przeciwnika nie ma a kamienie nadal istnieją PARANOJA
niestety, zawsze coś nie gra, akurat też mam tego pecha wisieć sobie w Szamanie i czekać niewiadomo dokad na support
kamieni nie mam i nie było nigdzie na mapie od samego początku.
w tej chwili mam rozwalone wszystkie obozy i nic nie mogę zrobić...
o ile support nie rozwiąże tego problemu to jesteśmy po uszy w g....
mam nadzieję, że usuną Nam to zadanie i przejdziemy do następnego z serii, bo drugi raz nie mam zamiaru robić tej przygody po to, żeby dostać 10 baloników.
U mnie też wszystkie obozy unicestwione, kamieni nie ma, a zadanie wisi…..
Wystarczyło by gdyby rozesłali dodatkowa przygodę szaman , lub była by do kupienia za rybkę i nie było by problemu :) Niestety nikt o tym z BB nie pomyślał :P ale czy to nas dziwi ? :)
Dorisjg zapomniałeś chyba o jednostkach które straciłeś na mapie powinni zwrócić wszystkie straty ....
po wejsciu do przygody u mnie juz byly wolne przejscia, czyli ne bylo skał i zadanie mi wisi. Czy ktoś z adminow wreszcie zainteresuje się tym naszym problemem???
Haha alpaga777 w cuda i naprawianie błędów przez BB to ja już dawno przestałam wierzyć :))
U mnie tak samo!Nie mogę skończyć przygody!Szkoda anulować tą przygodę -poszło ponad 1000 rekrutów.Słabo się postarali z tą przygodą!:D
ciekawe czy problem jest powszechny (czyli występuje na wszystkich serwerach we wszystkich państwach) czy tylko na Polskich bo nie wiem czy można zacząć tworyć już teorie spiskowe :), a co do naprawiania tego błędu nie widzę innej opcji albo zaliczą nam to zadanie (choć nie wiem jak) albo anulują i zwrócą wojsko, które straciliśmy robiąc to zadanie.
to samo kamieni nie bylo wcale , wszedzie klikalem i nic
V Kolumna swoje już robi na polskich serwerach bo wiadomo kto ma wygrać jak zwykle ;)
popatrz skąd ludzie piszą - i nowa ziema, i czarci gaj, i złota góra czy kolonia - czekamy :)
BB gdzie jesteś? :)
ja mam to samo brak skal do usuniecia
a u mnie stala jedna a drugiej nie bylo !!!!
ja mam akurat inny problem ,ale dotyczacy tez kamieni.wszedlem na wyspe a tych kamieni wogole nie bylo(tz nie bylo zatarasowanych przejsc) ciekawe co teraz ..czy konczyc przygode czy tez nie warto tracic wojska
nie masz mozliwosci anulowania
Nawet za kryształy nie można zakończyć, no to są już niezłe jaja :)
U mnie to samo, brak kamieni do usuniecia od poczatku zadania.
skały są przy pierwszym przywódcy po prawej stronie !!!!!
sprawa sie pewnie rozwiąże ,,mam nadzieje,, pozostało czekac
Mam problem ze skałami w przygodzie SZAMAN...... Nie mam ich, wszystko przeszłam, nic mi nie zmieniło koloru i nic nie udało sie aktywować - przygoda wisi.... i co mam zrobić?
może ktoś z BB się pofatyguje łaskawie?!
Od rozpoczęcia przygody żadnych kamieni na mapie przygody nie było, żadnych zatarasowanych przejść. Skasowałam wszystkie obozy (wyczyściłam pamięć, ciasteczka..) i przygoda sobie wisi, a kamieni jak nie było tak nie ma.
Sprawdzone na IE, Google Chrome oraz Firefox na żadnej przeglądarce skał do kliknięcia nie ma ....
Ja tez mam problem, bo byly kamienie i zanim je usunelam same zniknely:((
.. a BB nas olewa
jak nie macie skał do zniszczenia przy wież wiedźmy sprawdźcie skały przy sektorze P2 (ja właśnie tam je miałem dwie obok siebie) i powinno być po problemie.
Pozdrawiam
MaciekU
po co pokazujecie screeny,, przecież ludzie wyraznie piszą ,że ich tam nie ma
a Niemcy mają wszystkie skały ;)
Gadalam Z MODem jedyne wyjscie anulowac przygode bo i tak nie zrobimy i utkniemy z zadaniami wiecej juz nie bedziemy robic:(((((
MOD wie tyle co my
ten sam problem, żadnych skał nie miałem, wszystkie przejścia czyste, relogi też nie pomagały