ważne że promocja na klejnoty jest
Wersja do druku
Witam serdecznie , niestety nie pamiętam aby udało się oć raz zrobić coś poprawnie - niestety a szkoda ;D
Dla mnie chore jest to, że przygody, karma, woń, premie itp są w paczkach czy jednostkach oddzielonych, bo powinny być jak każdy surowiec w magazynie, a nie w gwieździe co utrudnia strasznie nam grę i uniemożliwia wystawiania 4 partii w kantorze...
może ktoś napisać jak już serwery będą czynne? Dzięki z góry ( Złotej Góry) :)
Nie narzekać, tylko do kupca po klejnoty marsz!
Gra nie ruszy do czasu, aż przynajmniej 20 procent graczy z każdego serwera nie kupi klejek!
;-)
Ech :( i jak zwykle nadal nic :(
Mam do zebrania dziś 100 klejnotów za aktywność mam nadzieję że nie przepadną
dziwne, ja normalnie już gram. Ale może ma wpływ na to, że zakupiłem klejnoty i wszedłem na grę "innym wejściem".
Cotygodniowa konserwacja rozpocznie się OKOŁO
godziny 01:00 rano, a zakończy się OKOŁO godziny
08:45 (czasu polskiego). Podczas przerwy technicznej
gra będzie niedostępna.
Polska język być trudna.
Nowa Ziemia ponoc dziala, czy ktos od Was moglby to potwierdzic i napisac co wprowadzili za niespodzianke?
witam mam ten sam problem a już dawno po konserwacji
a ja dalej nie mogę się zalogować i lipa
nie ma to jak terminowość:\
Witam, dołączam się do gorzkich żalów. Kawa wypita, druga stygnie, a tu dooopa, a nie thesettlers...
Konserwa jeszcze trwa...
Cytat:
Aktualizacja #1 (08:47):
Serwer Nowa Ziemia jest już dostępny, prace nad
pozostałymi serwerami nadal trwają. Gdy pojawią się nowe informacje,
od razu o tym poinformuję. Proszę o jeszcze trochę cierpliwości.
BB_xaar
Tylko żeby nie było jak ostatnio, że włączyli dopiero koło 10 serwery
coś im się przedłużyło
co Ci zależy i tak już 9:20, cierpliwości
jest juz prawie 9.20 i dalej nic. Czy ktoś wie czy zegary otwartych misji zatrzymują się na czas konserwacji czy w dalszym ciągu są uruchomione?
Jest 9:20 i dalej nie umiem się zalogować... :(
straciłem poczucie czasu to który dziś mamy 25 ...26 czas jest pojęciem względnym
Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości wszyscy nasi konsultanci są zajęci za chwile zostaną państwo połączeni ;DD
Zatrzymują się.
A teraz już rozumiem to są te nowości zapowiadziane tydzień temu a mianowicie przedłużające sie konserwacje
przestańcie wreszcie marudzić, info o konserwie z tego co pamiętam wisiało już od poniedziałku na głównej stronie, tylko wystarczy czytać. Skoro ktoś zostawił sobie odpalone kopalnie złota czy inne na 5 lvl to ma problem z myśleniem bo zazwyczaj konserwy się przeciągają, a później płacz bo tyle surowców poszło się bujać... Zacznijcie ludzie być trochę bardziej cierpliwi i wyrozumiali bo to nie update Javy na waszych kompach który trwa około minuty czy dwóch tylko kilkadziesiąt, czy tez kilkaset wierszy kodu który musi zacząć działać prawidłowo. Co do klejek to lepiej płacić przelewem bo nie ma wtedy żadnych kodów z sms-a, tylko same wpadaja automatycznie na konto
Tik, tak, tik, tak... 9:22 i wciąż ciszaaaaaaaaa...
8:45 hmm, podaliby pelną godzinę, chyba że wlasnie o tej godzinie mają przerwę na kawę lub śniadanie, więc nie zdążyli i będą grzebać dalej, to tak za godzinę sobie wrócę :)
No bez jaj tak chwila wg xaar za długo trwa, nawet rzetelnego info nie umie przekazać.
Teraz super oferta nudzisz się bo nie możesz grać :D
Promocja: 100% więcej Klejnotów!
Oferta specjalna w Sklepie: +100% do wszystkich pakietów Klejnotów! Po prostu dokonaj zakupu Klejnotów w naszym Sklepie i zyskaj aż 100% więcej Klejnotów!
może musimy kupić pakiecik to nas wpuszczą :)
9:25. Państwa telefon jest dla nas niezwykle ważny...
nie spinać się
Informujemy iż rozmowy są nagrywane , hahaha ;D
@katowiczanin czasy przygód są odpowiednio wydłużane
@Gothica_Viinikka trwa konserwa ... jeszcze...
@Skorpionka2012 a chociaż fajną muzyczkę ci puścili na czas oczekiwania :)
Oho, gimbaza traci cierpliwość ^^
Możesz spróbować napisać maila do supportu i podać im swój harmonogram pracy żeby dopasowali konserwy a jak się coś będzie przedłużać to żeby zrezygnowali z konserwacji i przenieśli się na inny dzień bo Ty do pracy idziesz i nie możesz sobie pozwolić na brak dostępu do gry :D
By skubani zrobili ze na czas konserwacji wszystko powinno byc w grze zatrzymane to by nikt nie pisał żali ze tragedia i takie tam.
Czemu nie wprowadza czegoś takiego ze skoro konserwacja to cała gra stoi a nie leci czas i wszystko się produkuje tym bardziej ze rzucone premie są na czas okreslony. W bankach jak jest przerwa konserwacyjna to nikt nie moze wypłacać kasiorki...