a ide ,wejde na gre za tydzien albo wcale ,zenada i tyle
Wersja do druku
a ide ,wejde na gre za tydzien albo wcale ,zenada i tyle
Na polskim serwerze wykonuja sie dodatkowe skrypty(te odlozone z poprzedniego tygodnia) ale na angielskim nic nie zapowiadali a tez gra jeszcze nie dziala . . . . . .
Czas forum jest cofniety o godzine w stosunku do rzeczywistosci. czyli pokazuje 7 rano a w rzeczywistosci jest 8. czas serwera dziala dobrze.
Rzecz w tym, że konserwa się już zakończyła przed godziną 7, ale coś chyba poszło nie tak, logowanie się rozpoczyna, są święte "Porady dnia" i Nowości", ale wyspa się wczytać nie chce...
Cóż poradzić zawsze tak jest, BB dla nich ok. 7 to 11:42 ostatnio zostaje tylko czekać łaskawie
Tu szczere współczucia, bo z reguły mądry polak po szkodzie, ale u ciebie to już totalny .... skoro jeszcze się nie nauczyłeś wyłączać kopalń, mennic, piecy złota itp przed każdą aktualizacją. Sorki ale nie chwal się takimi stwierdzeniami bo to źle o Tobie świadczy
Hello, jak na zegarze?
Dalej nic , a jest 7:51 a wy sie jestescie w stanie zalogowac?
no smutna godzinka,kawka sie konczy a tu lipa 07:52
O tej godzinie, teraz, na bank padła mi mennica, piec złota i... zwykła papiernia.
dostajemy więcej klejnotów po to aby kupować osadniki i w środę wieczorem dawać na budynki w tedy można spokojnie spać !!!!!
Ja gram od dwóch tygodni - forum nie chce mi się czytać, o przerwie konserwacyjnej dowiedziałem się jak zacząłem szukać informacji dlaczego gra mi się nie uruchamia. A ty jesteś głupi jak myślisz że ktoś kto przychodzi tu zagrać w banalną gierkę będzie wertował forum, szukał informacji o przerwach, planował według tych przerw swoją grę, grafik czy życie.Mam czas nudzi mi się wklepuje adres setlersów i robię sobie zadanie. A jak gra się nie uruchamia to odkładam tym razem, następnym znajduję sobie inną grę która działa.
Angielska wersja juz ruszyla wiec widac JAKIES swiatelko w tunelu :)
padaja ale muchy hihihihi
dzisiaj tylko 55 minut poślizgu :]
7:55 działa
wywala i ciagle powtarza sie wywołanie serwera sie nie powiodło
Informacja o konserwie jest zawsze przynajmniej jeden dzień wcześniej na stronie głównej. Jak ktoś nie czyta tych informacji, to potem dopada go zdziwienie że gra nie chodzi.
Po wejściu na mapę stwierdzam, że kopalnie złota nie padły bo uspiłem je ze dwa miesiące temu. Mennica nie działa, piec też nadal nie działa. Ale papiernia (ta zwykła) dobrze sobie radzi. Dziękuje za wsparcie i dobre rady :)
Gra dziala zapraszamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
juz mozna wejsc
Pytanie: do zdobycia są dwie fajne premie tylko napisane jest że po zalogowaniu trzeba na stronie głównej wpisać kod. Pytam. Gdzie? :D
Wszelkie kody wpisujemy na zakładce KUPON na stronie głównej.
Dziękuję ;)