naprawde,nic dodac nic ująć.......
Wersja do druku
naprawde,nic dodac nic ująć.......
popieram jak najbardziej post dotyczacy zadan gildyjnych
Według mnie te zadania z czarnymi czy wyspą to już jest totalna przesada, jak już wspomnieli moi poprzednicy i mentorzy to te zadania są nieopłacalne względem wynagrodzenia... więc albo niech BB dostosuje wartość monet gildii do danych zadań albo niech wycofa tak drogie w cenie i szansach na zdobyciu jej przez grubasów bo za niedługo poprostu ludzie zaprzestaną gry lub oleją sprawe. To tylko Team sobie szkodzi taką zagrywką. To że gra jest w wersji BETA to nie znaczy że ma iść za tym pełen wyzysk i zniechęcanie graczy nowych którzy startują.
W pełni się zgadzam. To bez sensu robić w kółko to samo.
To jest szukanie zarobku, wiedzą że czasami nam się opłaca zakończyć zadanie za klejnoty, dają często jakąś wyspę itp, tylko po to żeby 50% zakończyło za klejnoty (czyli czysty zysk). Gracze kupują klejnoty, twórcy zarabiają, my tracimy klejnoty na wykonanie zadania i znowu zarabiają, bo wiedzą że znowu ktoś kupi. To jest jawne parcie na kasę, a nas olewają ciepłym moczem.
dzisiaj 14. raz zapłaciłem za zadanie (ukończ Wyspę piratów) 22 klejnoty. No ileż można! Ceny na handlu za tą przygodę są wysokie bo wszyscy chcą ją kupić. No i jeszcze kwestia czasu. Jeśli robię jednocześnie 2 długie przygody i wpada znowu te zadanie z Wyspą piratów to całe zadanie jest zablokowane do czasu skończenia obecnie robionej przygody.
Popieram, grać się odechciewa :(
popieram
Jak widzę po raz któryś to samo zadanie to poprostu ręce opadają :((. A jak pojawia się wyspa to torsji dostaje heh bo na handlu taka cena że zadanie mija się wogóle z celem. Ile razy można kończyć to samo zadanie za klejki ?? Ludzie dajcie coś nowego by znowu chciało się grać :))
Wyspa piratów, jedyna na handlu, za 650 monet. Bardzo śmieszne. Czy nawoływanie na forum do strajku jest legalne? Bo ja bym tak sobie chętnie postrajkowała z tymi zadaniami, całą gildią postrajkowała. Ba, może nawet większą częścią serwera. Kiedyś się tak ślicznie olewało te zadania, można to powtórzyć, nieprawdaż.
Popieram próbę rozwiązania problemu jakim są przygody w zadaniach gildii. Ja nie robię innych przygód tylko te i to za wielką ceną. Jak tylko wykonam przygodę z zadania i chcę się zabrać za jakąś inną, na którą mam chęć - już jest nowa z zadania. I tak w kółko!!!!
ja także uważam że odrobina fantazii w tym co robimy napewno wyszła by na dobre nie jednemu graczowi i spowodowało by to że gra przy krórej spędzamy trochę czasu była by znacznie ciekawsza. jednocześnie uważam że przedmówcy mają rację. ponieważ w tej grze nie chodzi chyba aby cykiczne zadania nauczych się wykonywać do perfekcji tylko dobrze bawić i przyjemnie spędzać wolny czas. jeśli coś jest nudne ludzie tracą potrzebę i ochotę bawić się w grę i robią całkiem coś innego.
2 razy wyspa pod rząd w gildyjnym i wyspa w dziennym kto normalny to wymyślił, coraz częściej tak mamy w gildii. Coś tu nie tak
owszem powinny byc albo chociaz zeby zostaly dodane nowe :) bo to juz sie robi smetne po za tym co 2 lub 3 zadanie to wyspa :D przynajmniej u nas w gildii :/
Jak ja widze kolejny raz piratów to mnie na konwulsje bierze.
Pozatym jak zaczynałem to piraci kosztowali 100 monet a teraz potrafią dojść do 500 monet
Tak jak ktoś pisał zwiększyć różnorodność przygód i by nie była ona co 2 dni :) dla mnie kupić wyspe za 600 monet by mieć 25% szans na 700 granitu to jest śmiech na sali... a anulować zadań nie można przez co moja gildia jest zmuszona robić zadanie (niekiedy do 4 dni...)