Chyba gdzieś w tawernie niezła impreza jest , że tak zapili :(
Wersja do druku
No nie już się wqur... dzisiaj weteran z wojskiem przepadł co oni robią z tą grą pisałem do suportu o generale teraz będę musiał o weteranie napisać ciekawe kiedy odpiszą i czy wyrównają straty generał+ weteran+ wojsko nie licząc wartości przygody i tego ze zadania człowiek nie wykona
to tawerne usun xd
Właśnie mi wcieło dośwadczonego gemerała, czy komuś po ilus godzinach wrócił z przygody czy przeda na "wieki wieków"??
support komuś odpowiedział w związku z zaginionymi generałami ? .Mój weteran przepadł w sobotę około 20 jakby był na chlaniu, to by juz doszedł do domu
Moj weteran juz piąty dzień nie wraca i brak jakiegokolwiek odzewu od supportu :(
I jak zwykle zero odpowiedzi,totalna masakra
Dajcie znać jak coś odpiszą. Mam to samo trzech baluje już dwa dni :(
Tak jak brać kase to pierwsi. Ale gdy coś nie tak to wody w usta i na przeczekanie, może sie znudzi delikwent i grać przestanie wtedy problem z głowy. Ruszcie wreszcie te tłuste odwłoki, i choć napisz żeby ciasteczka wyczyścić. To jakaś masakra jak tu się ludzi traktuje
Mi wcieło zwykłego generała wczoraj. Napisałem do supportu - zero odzewu.
u mnie 6 baluje , tydzień jak ich nie ma
BB_xaar napisał dzisiaj że w czwartek wrócą , pytanie w który czwartek?:)
nie ładnie tak usuwać czyjeś posty
Po takich baletach to jeszcze minimum tydzień będą kaca leczyć :) O ile żadnej boruty nie narobili bo jak się okaże że dostali dożywocie gra już nie będzie miała sensu :(
Ponury żniwiarz nie wrócił od piątku mimo konserwacji i obietnic Xaara i supportu o możliwości naprawienia błędu.
Z tego co wiem nikomu zaginieni (1-6 dni ich nikt nie widział) generałowie nie powrócili.
Po raz kolejny pytam gdzie jest mój generał ? Dlaczego support nie odpowiada (nie liczę automat info o przyjęciu zgłoszenia ). Dlaczego nikt nie raczy gęby otworzyć i choć jakieś info dać co i jak , czy też kiedy coś się z tym problemem będzie robiło ????
Słuchajcie, a może oni sobie zajęli wyspę i stworzyli własne państwo? Taka wyspa zbuntowanych generałów...
no właśnie do mnie nie wróciło dwóch generałów ... ale co jest dziwne - generał doświadczony wrócił po dobie a zwykli nie wrócili ...
powoli przestaję widzieć sens tej gry ...
No nie moi też zniknęli :( I jak tu robić "cztery wiatry " ? Jak generałowie z wojskiem nie wiadomo gdzie są
wysłałem siedmiu i wcięło. Najbardziej żal generała 220 :(
ludzie mi zniknął generał i od 5 dni go nie ma nawet w gwieździe mam tylko 2 a powinno być 3 i wojska około 345. Support ma mnie w ...... Nawet nie raczą odpisać i co teraz? a i jeszcze te zdania 4 wiatry, strasznie niesprawiedliwe.
jeden wielki h.u.j,kant wszech czasów i tyle.!!
suport dalej bedzie milczał bo mają na nas wy***..takie realia są
przepadlo 3 generalow z ANULOWANEJ przygody :/ dochodzi 9-ta godzina
ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie...
dokladnie tak zrobilem, anulowalem przygode zanim general sie na niej pojawilCytat:
Zauważyłem pewną prawidłowość, jeśli zmienię mapę, wyjdę z przygody/gry/wyspy zaraz po wysłaniu generała do innej strefy to on znika (w moim przypadku na około 2 godziny), ale jeśli zaczekam aż rozbierze obóz i całkowicie zniknie z wyspy/przygody to od razu pojawia się w gwieździe poprawnie i problemu nie ma. Może ktoś potwierdzić że ma podobnie?
Realia są takie, że support ma takich zgłoszeń pewnie tysiące, a mają ograniczoną ilość pracowników. Każde zgłoszenie zajmuje określony czas. Musi je pierwsze odczytać, sprawdzić co się stało... Cierpliwości ludzie. Niestety wersja jest jaka jest. Od bugów aż ciemno, więc i support ma pełno roboty.
od 16.02.13 mój gienek wraz z armią dalej nie wraca pisanie do suportu mija się z celem nawet nie odpiszą ze dostali informacje o błędzie czy coś jawne h..o granie
zero kontaktu i reakcji wydałem 2000 monet na czwartego generała który mi nie byłby na razie potrzebny a od suportu dostane morze dostane rybkę. Proponuje zrobić anty reklamę settlers morze to będzie rozwiązanie :/ coś w stylu Zapraszamy do The Settlers online po roku gry oni cie oskubią
Również straciłem generała po anulowaniu przygody. Generał przepadł wraz z całym wojskiem i to już nawet nie tylko to, że mam generała mniej, ale wojsko, które przepadło, nadal zajmuje mi 200 populacji.
Pisałem do supportu z tydzień temu i zero odzewu. Miałem nadzieję, że dzisiejsza konserwacja ma na celu "uporządkowanie" taki rzeczy i m.in. przywrócenie graczom utraconych generałów i wojska, a tu lipa.
mój general zniknął jak wyslalem na misje 16.02.2013 i do dziś 22.02.2013 nie wrócil .pisalem o pomoc i nic niezrobili,wcale sie nieinteresują grą
Witam
Czy support odpisał komuś z Was w związku z z zaginionym generałem ?
Pozdrawiam
mi nie odpowiedział
Przybłąkał mi się czyjś generał. Cechy charakterystyczne: 130 cm wzrostu, sombrero, długie kręcone wąsy i buty na obcasach. Proszę o odebranie darmozjada bo nic tylko pije, hałasuje i burdy wszczyna!
a pisał kto na fejsie na ich wątku o tych generałach ? tam odpisują ?
Coś nie widzę na fejsie żadnego wątku o generałach...
Witam
U mnie też przepad generał razem z 200 EŻ w sobotę 16.02 i do tej pory nie powrócił .
Pisałem do supportu ale chyba oni mają to wyjechane , żeby tydzień nie dostać nawet odpowiedzi .
Widzę że nie jestem jedynym przypadkiem wiec nie jest to pojedynczy przypadek tylko jakiś błąd wiec....