Ja również poproszę o naprawę, bo jednak nie działa w dalszym ciągu.
Wersja do druku
Ja również poproszę o naprawę, bo jednak nie działa w dalszym ciągu.
BB_xaar dzięki, u mnie już działa
W Czarcim Gaju gildia GWW ....bardzo proszę o naprawienie zielonych kropek on line bo nie działa !!
świat: Czarci Gaj, sojusz: BoA, problem: j.w.
ja sie dolącze ;-)
Czarci Gaj - kropki w gildii nie dzialaja u mnie i chyba u wszystkich w gildii.
To chyba u wszystkich nie działają... Cała gildia HADES (czarci gaj), również brak kropek
Swoją drogą ciekawy "problem indywidualny" występujący u wszystkich lub prawie wszystkich użytkowników... ;-)
Indywidualny= zbiorowy na całym serwerze chyba! U nas też się od kilku osób zaczęło, a potem nagle wszyscy nie mieli widocznych osób online ani komunikatora rozmów! Heh dobre nie ma co :D Dzień bez buga czy błędu dniem straconym :O
Po raz kolejny proszę o interwencję - znaczniki online/offline nie działają, lub działają wybiórczo. Ponadto po wczorajszej konserwacji znów wrócił migający bez przyczyny szept...
NOWY ŚWIAT gildia PEACE&LOVE [PandL] również nie działa znacznik online/offline. Proszę o pomoc.
U53R, Jonston, Kor4lka, rapalek11, AgulS83, chuszko, Witold07, Krang, Gizm0l: teraz powinno już działać (niezbędne jest przelogowanie się).
Dziękuje, działa.
Wesołych Świąt XAAR.
działa bez pudła, dziękuję, Wesołych Świąt
Ja i moja gildia mamy ten sam problem już od tygodnia. Prosze o pomoc. Dziękuje
Słoneczny Gród-ja i mój klan mamy ten sam problem
Pozdrawiam
dzieki - a reszta ludzi w gildii?
Mam ich tu wyslac ?
Nadal nic nie działa tylko się świeci przy moim a innych nie widać choć są . Ta gra ma jeszcze wiele do życzenia .
dziękujemy
No ja niestety również muszę się przyłączyć do tematu bo support od tygodnia nie daje znaku "życia" na wysłane zgłoszenie ;)
Czarci Gaj
Gildia INFINITY również problem z "widocznością" członków online.
Gildia nasza też ma ten problem :)
Gildia AiM caly czas ma ten problem - przesada na maxa - bug buga bugiem pogania.
Gilda moja ten sam problem
Witam :) Skoro trzeba tu pisać (ponieważ sprawa indywidualna) to napiszę. U mnie też jest problem (słoneczny gród)... Niestety - brak zielonych kropek w gildii :(... POZDRAWIAM i z góry dziękuję :) PEACE!
Witam. Nowy Świat gildia Holy Land -od tygodnia ten sam problem. I pytanie (obawiam się że retoryczne) -kiedy "indywidualny" staje się "powszechnym"?
Jak na razie w wątku jest 64 postów(7 stron) i większość zgłasza problem -
Przyłączę się do tematu.
Serwer Nowa Ziemia Gildia NoT-ToXiC niektórzy członkowie nie widzą mojego statusu online, a równocześnie nie widzą moich wpisów na czacie gildii. Jeśli to też jest kwestia tego samego problemu to prosiłbym o pomoc.
udanych dorpów
BarnimM
gildia Equil, Kolonia, to samo..
Nie moge zrozumieć jednego jeśli to indywidualna sprawa zielony kropek przy gildii to dlaczego tyle osób to zgłasza i z różnych serwerów u nas na Nowym Świecie [LUCKY] też nie widać i co czekać można i się nie doczekać
mam ten sam problem ;/
i ja proszę o rozwiazanie tego problemu, z góry dziękuję
również mam ten problem
Również mamy ten problem w gildi Słoneczny Gród ASSZ Akademia Solarium
na kolonii mówią że nie działa, ja na szczescie nie mam gildii :D
Witam, ten sam problem.
Witam my te mamy ten problem w gildii. Da się coś z tym zrobić? Nie widać kto jest aktywny w gildii a to sprawia duży problem.
U Nas to samo relog , czyszczenie ciasteczek nie pomaga , zmiana przeglądarki też?
Problem.Widoczność on line w gildii (zielona kropka). Słoneczny Gród, [G-M] GROM. Z góry dziękuje
Proszę o naprawienie tej kropki także u mnie :) nie widzę kto jest onilne w gildii
Witam,
Na serwerze KOLONIA gildia Wyjątkowa EKIPA [WE] gdzie jestem liderem też mamy ten problem bo nie działa znacznik online/offline.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Marek
Witam, w naszej gildii również nie mamy zielonych kropek.
Nazwa Gildii: Archanielska Flota [AFW]