ja mysle że 156.3 :-)
Wersja do druku
ja mysle że 156.3 :-)
154,5%
148,6 % ;)
153.3%
153,2% :]
To ja będę skromniejszy 152,33
pozdrowienia dla wytrwalych i dal wszystkich ktorzy przyczynili sie do ksa MOJ TYP 151,3
155%
149,9%
151, 3 %
152
moj typ 160,1%
Jeżeli chodzi o zgranie to uważam iż było super.....Wielkie dzięki dla wszystkich którzy robili KS i wspomagali surkami :):)
Mój typ 156,8
mój typ 156,3
jeżeli doliczą przerwę która się przeciągnęła to też wierzę że dobiliśmy do 151%
myślę że 153,9
Z moim szczególnie wnikliwych obliczeń wynika że zdobyliśmy równe 150 %
149,9% ale zliczą nam 150%
Rowinież chciałabym podziekować zarówno tym ktorzy swój wolny czas poświecili na robienie Ks, a także tym co nie włożyli ani jednego surowca w pomoc ktora była naszym Settlersowym obowiazkiem. Ale dzięki takim osobą możemy czuć sie dumni że mimo wszystko DALIŚMY RADE :)
Będzie to naprawdę nie zapomniany czas spędzony na G-6. Jesteście wielcy!!
Dla osób aktywnych w evencie serdecznie Gratuluje. :)
Mimo wyników i tak jesteśmy Zwyciezcami!
154,1
Dziękuje za wspólną mobilizacje! Dziekuję za buffy które pomogły wydać z magazynu ok 400 ton chleba! - mój typ wynik 157.6%
Pozdrawiam i dziękuję za wspaniałom zabawe ludzi z G-6 159,9
147,2%
Ja żałuję tylko ,że tak późno znalazła g-6. Dziękuję wszystkim za pomoc.
Mój typ to 150,1%
144,78%
chciałbym byśmy osiągneli ponad 150, lecz z braku czasu zalicza nam 149,6%
więcej optymizmu wg mnie będzie grubo ponad 160% :P wczoraj a właściwie też dzisiaj w nocy przeszliśmy samych siebie ...
Jak liczyliśmy to ile padło przygód w 2h?? 180?? za***ista sprawa takim zgraniem i współpracą buduje się fundamenty dobrej firmy :P
150,1 :d
wystepuja takie same typy - czy nagrade w takim przypadku obaj dostana?
154,5
163,3
150,5% wyniki z 15:35 !
153,8
Gratulacje dla Czarcich Gajowych za 'stopięćdziesiątkę'! :)
Gratulacje dla wszystkich. Ja co prawda nie mogłam zarwać nocki, ale kiedy wstałam o 4 rano widziałam chat g-6 i pełno ludzi, którzy właśnie kończyli przygody :) Organizacja była naprawdę świetna.
to stawiam na 150,5 ;)
miałem taki sen, że tyle będziemy mieli, ale konkurs przegapiłem :P
Szkoda, że o akcji KŚ dowiedziałem się późno i nie dołożyłem jeszcze kilku dodatkowych przygód bo brakowało mi surowców. Ale gratulacje dla Organizatorów i "Stachanowców". Jestem przekonany, ze każdy następny event będzie realizowany równie skutecznie i przez większą ilość, już doinformowanych graczy graczy oraz przekonanych niedowiarków :). BRAWO !!!!
Gratulacje!!!
Wątpiłem w 150% , ale robiłem i oto jest :)
Pozdro i dzięki za event z Wami :)