testować to sobie mogą pralkę w domu .
Wersja do druku
testować to sobie mogą pralkę w domu .
Egzekutor_Guns bo my mamy Poziom Hardcore bo jesteśmy najlepsi i musimy dać innym też szanse xD bo inaczej będą płakali że dlaczego sami polacy robią przygodę a my nie możemy :P
juz 7:38 a gra nie dziala
w ogóle olewają ludzi skurczybyki spróbuj w pracy spóźnić się ciekawe co szef powie
Coteaz to mam propozycje idź na pole i się pobaw w śniegu a dimas3412 oni nie olewają jakby olewali to mogli by wszystko zostawić i nic nie robić z tą grą jak się nie podoba to ta gra nie jest życiem i nie zmuszają cię by w to grać?
może chociaż jakaś informacja o której gra będzie działała
no i kawa się skończyła
ktoś ma info kiedy będzie można grać ??
7 minela 40 min temu,wkurza mnie takie opoznienie.Niech napisza ze do 8 i juz a nie takie przeciaganie.Czy te przerwy sa na wszystkich swiatowych settlersach?Kurde jestem zla.:mad:
a ja chcę trochę pograć i iść SPAAAĆ !!!!!!!(bo jestem po nocnej zmianie) :[
około godziny
07:00 tak napisali czyli że może się przedłużyc może być nawet 8:00 albo 10:00
BbzubbCytat:
z przykrością informujemy że gra na polskich serwerach dziś będzie niedostępna !!!
Za utrudnienia przepraszamy !!!
Bbzubb
w kulki sobie lecą :(
dimas3412 to wypij 2 kawe :P
odpalili
u mnie działa
No i wszystko po sprawie małe wakacje :P
Potwierdzam to co Sono2020 napisał :P
ja pierniczę nie ma kawy nie ma gry :( no jak tu żyć ????
u mnie jeszcze nie:(
Po pierwsze to można już grać a po drugie to śmieszy mnie wasza postawa. Konserwacja spóźniła sie 45min...no cóż zdarza się, jakieś problemy wynikły po drodze i już lecą komentarze, że ubi olewa graczy, widać ile no'liferów tutaj siedzi...
Matixen oj tam oj tam my wiemy że też chciałeś ponarzekać ale ci się nie chciało pisać hehe :D
Dismas ciebie niech zatrudnia będzie efekt pracy 200% :P
zrobia to w koncu
na złotą górę jeszcze nie mogę wejść. A jak inni z mojego serweru?
tez nie mogę wejść :((
też nie mogę się zalogować
ja tez nie moge wejsc
witam no sprzedadzą ale na gre nie chcą wpóścić
inaczej tylko Chuck Norris może się zalogować i jego podwładni
Chuck to wszędzie po kaske chodzi
:)))
Dismas to ty byś się z nimi nie cackał tylko odrazu morderstwo w efekcie :P
tez nie moge :(
Do wszystkich co piszą, że ta gra to nie życie i nic się nie stanie, że nie trzeba w nią grać itp...Zgadzam się w 100%, ale od siebie dodam, skoro tak to niech firmy zwijają swoje biznesy. Jest masa rzeczy, których ludzie nie potrzebują, ale szpece im wciskaja kit, że jednak potrzebują, że niezbęde, uzyteczne, zabawa itd...Proponuje każdej osobie, która tak twierdzi, a prowadzi przypadkiem firme niech wyśle swoich pracowników i sama się ruszy z takimi tekstami do ludzi, jednocześnie wciskając felerne rzeczy, zobaczymy jak sobie długo pożyjecie bez kasy...Niech się różne typy cieszą, że dla niektórych ta gra, ale i masa innych rzeczy (nie wiem - tablety, telefony komórkowe, laptopy...) stanowią o życiu, bo dawno byście mogli dzide ostrzyć i polować w lesie.
i wybiła godzina 8:00 i nadal nicccccc
poczekajmy,wypijmy 3cią kawę,zjedzmy śniadanie i zasiądźmy do gry