Rowniez popieram. Przy 20 osobach juz ciezko upilnowac wszystkich, zeby zrobili zadanie gildiowe ASAP.
Wersja do druku
Rowniez popieram. Przy 20 osobach juz ciezko upilnowac wszystkich, zeby zrobili zadanie gildiowe ASAP.
Genialny pomysł. Popieram w pełni, mam nadzieję, że moderatorzy szybko dostrzegą ten pomysł :)
jestem za
całkowicie jestem za
W dziale Poradniki jest taka instrukcja.
Topic:
Popieram inicjatywę :)
popieram
ja rowniez popieram:)
No bardzo fajny pomysł ! :D
Popieram, rozwiązanie z zapisywaniem w notatce lub jak my to zrobiliśmy z wysyłaniem pw do admina jest ok ale na 80 osób które ma zadanie wykonać info prześle 70 bo reszta zapomni więc taki skrypt byłby na wagę złota, szczególnie jak gildia ma problem z aktywnością graczy
Jestem ciekaw, kiedy jakiś Moderator się wypowie na ten temat... ;)
a co tu ma moderator do rzeczy???
Również jestem za
jestem za :)
koniecznie
My mamy z zadaniami gildii straszny problem. W tej chwili jest 99 członków i nie mamy żadnej kontroli nad tym, kto, kiedy i czy w ogóle zrobił zadanie gildyjne. Raportowanie w jakikolwiek sposób (PM, szept) nie sprawdza się, bo jeden zapomniał, 2 się nie chce. Dlatego takie automatyczne raportowanie wykonania poszczególnych zadań gildii jest niezbędne dla większych gildii.
Oprócz kontroli byłoby to dobre narzędzie do kontroli aktywności członków dla zarządu...
A dlaczego autor wątku nie dodał jeszcze ankiety? Już dawno powinien to zrobić... Nie czyta forum? Przestał grać? Może niech moderator wstawi ankietę za niego bo nie będziemy zaśmiecać forum i zakładać nowego wątku...
Jestem za.
Jestem za.
popieram w 100 %
Ze względu na BARDZO DUŻE zainteresowanie sprawą i prośbę wielu użytkowników, wstawiłem ankietę, więc proszę o oddawanie głosów...
jestem za.
i ja też tak :-)
Popieram
popieram !!!
więc niech się stanie ankieta. Za
popieram bardzo dobry pomysł
jestem za
popieram
Ja też popieram owe rozwiązanie , nie można się dogadać z co nie którymi graczami aby dawali info o ukończeniu zadania gildii , a takie rozwiązanie bardzo pomogło by założycielom Gildii .
Wiedzieli by kto na ile jest aktywny .
tak popieram
jestem za
jestem za, bo wiadomo z kim się kontaktować lub komu dopomóc
Wow... Nie sądziłem, że po tak długim czasie jakim było zamieszczenie postu, a dodania ankiety będzie nadal ten pomysł tak mocno oblegany i dopingowany...
Dużo tutaj postów nie tylko jednozdaniowych "popieram", ale również opisy czemu popiera i to jest chyba najlepszy powód czemu warto dodać taką opcję- wiele problemów, a jedna funkcja, która daje wiele nowych możliwości...
Ps. Szkoda, że ankietowany co kliknął na NIE nie podał powodu... A może kliknął przez przypadek... Albo zrobił to jakiś członek sekcji technicznej... ;)
Jak najbardziej wielkie TAK
oczywiście popieram
Popieram
popieram