WITAM.
Phreak, nie denerwuj się!! :):):)Nie ma sensu!!:o:o:o rozumie Twoją flustrację brakiem dostępu do gry bo sam nie mam dostępu od 5 dni,a nie wiem jakbym zachował się po 2 tygodniach. pewnie gorzej!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::m ad::mad::mad::mad::mad::mad:
Nie broniąc Naszego polskiego supportu ( bo nie są bez winy) ale cała usterka leży po stronie firmy UBISOFT a dokładniej Ubi.com - Uplay.
Wyjaśniam o co chodzi: Oprócz grania na polskim serwerze THE SETTLERS ONLINE grałem także w wersję testową na tsotesting.com.
Tam także miałem konto połączone z FB i dla sprawdzenia odłączyłem się od niego i chciałem połączyć przez Uplay.
Pojawia sie strona tak jak załączyłeś w pierwszym poście: http://imageshack.us/photo/my-images...ztytuughn.png/
oczywiście w języku angielskim, i mimo że da się wprowadzić NAZWE i HASŁO , to klikając LOGIN nie ma żadnego efektu!!
Czyli tak jak u Nas!!!:p:p:p:p:p:p:p
Postanowiłem także do nich napisać i otrzymałem wiadomość typu:
... Hello leinadg,
Thank you for taking the time to get in touch.
At the moment we are aware of a situation that has caused the migration of account from FB to uplay to hang up. This is stopping user like you getting into their game. We are aware of the time this is taking to correct this and the frustration that you must be feeling due to not being able to access your game but at the moment we have to ask you to be patient with us and we will resolve this issue as soon as we can.
I will keep your ticket open and when I get any new information on the problem I will pass this on to you as soon as I receive it. Our priority now is to get you and the rest of the players affected by this issue online as soon as possible.
We apologise for the inconvenience this is causing and please believe me this is one of our highest priorities and we will have this fixed as soon as we can.
Kind regards,
BB_Blackwill
"The Settlers Online" Support Team
tłumaczenie: (korzystając z tłumacza google):confused::confused::p:p:confused::confused ::p:p
Witaj leinadg,
Dziękujemy za poświęcenie czasu na kontakt.
W tej chwili jesteśmy świadomi sytuacji, która spowodowała migrację
konto z FB do Uplay aby się rozłączyć. To jest zatrzymanie użytkownika
jakbyś się do ich gry. Zdajemy sobie sprawę z czasu to bierze się to
poprawić i frustrację, że musisz się czuć z powodu nie jest w stanie
uzyskać dostęp do gry, ale w tej chwili musimy prosić o cierpliwość z
nami, a my, jak rozwiązać ten problem szybko, jak to możliwe.
Będę bilet otwarty i kiedy się nowych informacji na temat problemu
przekażę to do Ciebie tak szybko, jak je otrzymać. Naszym priorytetem
jest teraz cię i resztę graczy dotkniętych tą Internecie emisyjnej, tak
szybko jak to możliwe.
Przepraszamy za niedogodności z tym związane jest przyczyną i proszę mi
wierzyć, jest to jeden z naszych najważniejszych priorytetów i będziemy
musieli to naprawić tak szybko, jak to możliwe.
Tak wiec trzeba czekać - jak długo???:confused::confused::confused::confused:
hmm sam nie wiem!!! :confused:miejmy nadzieję że jak najszybciej odpalą nam grę i zdążymy na EVENT HALLOWEEN!!!:o:o:o
A jesli chodzi o rekompensatę to wszystko zależy od nich i jak poczuwają się do winy z powodu tak poważnej awarii. U mnie w firmie jak się zawali coś w stosunku do klienta to idzie mu się na maxa na rękę często ponosząc koszty by nie stracić klienta. Natomiast jaka jest tutaj polityka w stosunku o dbałość, dobro,zadowolenie i satysfakcja klienta - to się okaże!!:confused::confused::confused::confused:
pozdrawiam:D:D
głowa do góry - będzie dobrze :confused::confused: ( mam taka nadzieje bo sam jestem zablokowany):rolleyes::o:p:p:o:rolleyes::D:)
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(