brak czatu rozmow, , handlu, mam tylko szept i wiadomosci systemowe
Wersja do druku
brak czatu rozmow, , handlu, mam tylko szept i wiadomosci systemowe
Witam
Tak jak wyżej , od rana.
ksysju, widzę, że teraz jesteś online na czacie, więc zakładam, że obecnie wszystko działa prawidłowo.
U mnie znikają (teraz) wszystkie zakładki. Zostaje tylko zakładka "wiadomości".
exoo, obecnie jesteś online na czacie.
Po stronie serwera rozmów nie widzę żadnych problemów, być może to coś po stronie Twojej przeglądarki?
Zgadza się, bo wyszedłem z gry i wczytałem ją jeszcze raz. Zakładki są, ale - co zauważyłem pierwszy raz - cały czas migała zakładka szept. Po kliknięciu (kilkunastokrotnym) nie było żadnych rozmów. Po kilkunastu minutach znowu wyszedłem z gry i wczytałem ją ponownie. Teraz również zakładki są i szept nie miga.
lagi i znikająca zakładka handlu
Migająca zakładka "Szept" sugeruje, że ktoś do Ciebie pisał podczas Twojej nieobecności w grze. Jeśli prześlesz do siebie wiadomość (szept), miganie ustanie.
migający szept to jest banał.
na migający szept pomaga też relog, albo odwiedzenie dowolnej innej mapy (znajomy, przygoda), moze też ktoś szepnąć do Ciebie i wtedy też przestanie
Najprostszym sposobem na zlikwidowanie migającego szeptu jest szepnięcie do samego siebie - nie trzeba się relogować. :)
brak zakladek chatu - tylko wiadomosci ...
ze wszystkich zakładek mam tylko wiad.
Nie mam handlu i pozostałych zakładek o co tu chodzi?!!
od dwóch godzin nie mam polaczenia z serwerami rozmów i handlu, gra jest niestabilna cala sie tez rozłacza, nie widac jednoczesnie kto ze znajomych jest online, padaka
Najgorzej z brakiem możliwości handlu:/ jak mamy grać skoro podstawowa jak dla mnie funkcja jest niedostępna??? O braku komunikacji nie wspomnę..........Ciekawe czy chociaz przewidziano jakąkolwiek rekompensatę za te niedogodności:/
pewnie nie
lagi!!!
Mam problem z oknem czatu/handlu/globalu. Czasem gdy przyciskam minus do minimalizacji okienko mi się powiększa. Gdy już było przeze powiększone to potrafi się rozciągnąć tak, że nie mogę go schować i na to pomaga tylko odświeżenie. Gram na foxie i nie przytrafia mi się to po raz pierwszy, ale dopiero teraz zuważyłam, że przyciskam właśnie ten przycisk a nie pole obok jak sądziłam dotychczas.
Prośba o przeniesienie guzika minimalizującego czat z górnej belki na "dolną" została już przekazana do deweloperów - to powinno pomóc. Jednak nie znam daty ewentualnego wdrożenia tego rozwiązania, jeśli się czegoś dowiem, dam znać. :)
Znika zakładka handlu! Lagi okropne!
Od 20 minut nie mam ani czatu ani handlu... jedynie zkladka wiadomosci! porazka
serwer rozmów nie odpowiada no i norma lagi jak z tąd do tokio a może i dalej
i właśnie mamy powtórkę z rozrywki :D serwer rozmów padł i leży i kwiczy i nie odpowiada od dobrej godziny 18:00(17 gmt+0) i pewno tak będzie z godzinke może dwie hehe
U mnie jakieś 20 minut temu działało - ale znowu padło... Co się z tym waszym serwerem rozmów dzieje?
dalej znikają zakładki, lagi okropne
Naprawicie wreszcie czaty? wrrrrr
Juz prawie od dwoch godzin nie moge sie polaczyc z czatem rozmow, czy handlu. Gra sie laduje, ale 5 razy wolniej O_o
Brak czatu rozmów handlu
Teraz wcale nie da się wejść.
Heh, problem niby zażegnany, a wczoraj znowu się pojawił, 0 dostępnych zakładek, handlu brak, do tego nie mogę popatrzeć kto jest dostępny w gildii. MASAKRA
Najciekawsze ze Całkowite odcięcie ma Serwer 1 - Nowa Ziemia
Tak Jakby BAN był na Server, czyżby Jakiś MOD się coś pomylił ? :)
No xaar, już 9h to trwa , straty są masakrytyczne, co Ty na to ?
jak zwykle nowa ziemia :|
ano zgadza sie, od 2 w nocy brak dostepnego serwera rozmow:)
Ja bym powiedział ze na pewno od 22, albo i wcześniej,
za raz będzie 12h , jak to trwa...
A tak z ciekawości - aktualizowaliście FlashPlayera ostatnio?
Bo te objawy są dopiero po ostatniej aktualizacji. - zobaczcie jak to g... zasoby zżera....
aktualizowalem, ale uzywam 3 roznych kompow z roznymi fleszami, i jakos na kazdym przestalo dzialac dzis w nocy
To nie problem z aktualizacją tego śmiecia. Po aktualizacji chodziło dobrze. Padlo wczoraj jakoś między 20 a 22. W tym czasie przygodę robiłem, a jak wróciłem na wyspę to już był ten problem
Napisałem o Flashu bo właśnie po aktualizacji (chyba ze 3 dni temu) zaczął się mulić sprzęt....
A to że były prace związane z konserwacją jeszcze bardziej grze zaszkodziło.
i żadnej odpowiedzi :( a tu dalej wszystko stoi :(