Skończcie miauczeć i przeczytajcie co było już napisane.
Mają przykłady przygód gdzie jest problem i kombinują co zrobić żeby to rozwiązać. Wylewanie żółci nikomu w tym nie pomoże.
Wersja do druku
Skończcie miauczeć i przeczytajcie co było już napisane.
Mają przykłady przygód gdzie jest problem i kombinują co zrobić żeby to rozwiązać. Wylewanie żółci nikomu w tym nie pomoże.
ale ulży......
dokladnie tak jest jesli przygoda jest rozpoczeta przed eventem nie mozna na nia wejsc ani zaczac eventu
a co jeśli mogę wejść w przygodę, generał wysłany i już się rozlokował, a wojska w ogóle nie ma, mimo że jak wysłałam to było?
ja mam pomysł na rozwiązanie tego problemu niechaj wyślą nagrody za przygodę i będzie ja można anulowac.
Tak sobie myślę, 1k klejnotów na głowę i zapominamy o sprawie :D
albo i tak
Przy wiktorze 1k to za mało :)
wszyscy generałowie na przygodzie i nawet nie da się jej odpalić i zabrać choć jednego by zacząć ewent, troszkę mało dopracowany ten ewent jest skoro na dzień dobry zaczęte wcześniej przygody przestały działać, licząc straty jak przepadną to mało ciekawe są te piłeczki :(
powiem szczerze nie ma śmichu 2 przygody w 90% ukonczone wiktor i wikingi 7 garnizonow 3 kolegów uwiezionych zemna LIPA
z tego co czytam wnioskuje ze chodzi tylko o przygody wiktor i wikingowie..
ja tez nie mogę wejśc do dwóch wiktorów..
hmm..ktoś nie może wejść do przygody innej niż te dwie?
Czarnych rycerzy kolega skonczył dziś rano, Banitów inny też, Wyspe piratów też, problem jest z wiktorem i wikingami tylko...
zreszta jak zwykle jest problem gdy biorą się do czegoś w tej grze...
U mnie wiktor, potwierdzam. Przygoda rozpoczęta przed eventem. Zamraża mape główna po kliknięciu na wejscie do przygody.
@xaar - To chyba wystarczająca podpowiedź skoro problemy są tylko z Wiktorem i Wikingami. Kiedy możemy liczyć na naprawę błędu?
Wojsko zablokowane, surowce wydane, większość osób była w trakcie lub pod koniec przygody... straszna lipa.
Chyba nie ma co liczyć na szybką reakcję.
Nie chce nikogo usprawiedliwiać, ale zrozumcie też Xaara, on jest między nami którzy chcą odpowiedzi już, natychmiast.
I między technikami którzy na dobra sprawę nie wiedzą co znów spierdzielili, i Xaar może w tym momencie pisac tylko że nie wie co sie stało i ze prosi o cierpliwość.. a to bez sensu jest w kółko powtarzanie tego.
Ja sie dopisuje do tematu: Wiktor, dzis rano mialem konczyc (zostal mi ostatni atak na ostatni oboz) - wszystkei garnizony w przygodzie, dodatkowo ja hostuje przygode, wiec bez jej zakonczenia nie moge odpalic przygody pilkarskiej. No i o anulowaniu nie ma mowy - zrobilem cala przygode sam, znajomych dodalem tylko zeby sie looty nie marnowaly, jednym slowem wielka lipa.
I jak juz to naprawia (mam nadzieje, ze szybko) to licze na jakas sensowna rekompensate (np. opactwo albo +10 pozwolen) bo to jest na prawde gruba wpadka.
A jesli okaze sie ze musze anulowac przygode to co najmniej podwojny loot - najlepiej zebym mogl sobie wybrac co ma byc w loocie ;-)
potwierdzam mam problem z wikingami
Pracuję w podobnej branży, i stwierdzenie, że się staramy nie jest przeze mnie rozpatrywane w kategoriach reakcji, której oczekuję. Jest to jedynie przyjęcie do wiadomości faktu istnienia błędu. Oczekiwałbym raczej kilku propozycji rozwiązania sytuacji. Jedną z nich na pewno jest czekanie, aż koledzy walcząc z sił całych kiedyś rozwiążą błąd, drugą niech będzie pseudomaterialne zadośćuczynienie adekwatne do nagrody za przygodę.
Nagrody za przygode to nie wszystko - co ze stratami moralnymi ;) ? no i opoznieniem rozpoczecia eventu pilkarskiego przez zablokowane osoby?
Wiec ja oczekuje ciekawszego zadoscuczynienia niz loot z przygody - w koncu zlotowki, ktore BB dostal ode mnie bynajmniej nie sa pseudomaterialne.
Drodzy Gracze,
uprzejmie informuję, że dziś około godziny 15:00 (czasu polskiego) odbędzie się krótka (w porównaniu do standardowych konserwacji) przerwa techniczna. Gra będzie niedostępna przez około 2 godziny.
Podczas przerwy problem z przygodami zostanie usunięty. Przepraszam za utrudnienia.
BB_xaar
sluchajcie ja mam taki problem ze napisane mam ukoncz przygode Puchar Europy ale nic nie dostalem zeby ja aktywowac. czy musze ta pierwsza kupic w sklepie zeby dostawac nastepne?
masz ja w gwiazdce
no wlasnie nie mam. jest 2 x zdrajcy, starzy przyjaciele, wyspa piratow i nic wiecej nie ma... :(
dodam od razu ze czyszczenie cache i przelogowanie nie pomaga o anulowaniu tez nie ma mowy bo dopiero wszedlem do gry przed chwila i nawet nic nie klikalem i nie aktywowalem tego pierwszego meczu...
to jakby nie temat o przygodach eventowych ktore ktos niby zgubil...
Nie mogę wejść w ogóle do gry. Jak 2 godziny temu wyszłam z gry tak do chwili obecnej nie mogę ponownie wejść. brak połączenia. Dlaczego?
Przepraszam faktycznie nie przeczytałam teraz tej informacji, ale ok 14 jej jeszcze nie było.
czy komuś też przepadł jakiś generał po przerwie?
tak mi przepadli dwaj, razem z wojskiem a populację mam zajętą. Jeśli mamy pisać do supportu to tak jakby 3 dni w plecy...
tym razem przyszla kolej na mnie - nie moge wejsc do rozpoczetej przed aktualizacja przygody... troche powalczylem i teraz cisza,
Wcześniej się dało ,a teraz się nie da wejść do przygód.... Tyle czasu napraw ,a znów coś popsute ? Po co przygody eventowe jak nie da się do nich wejść ?
Chyba nie chce eventów...chyba wole stabilniejsza wersje gry.....
Tak się nie traktuje graczy, liczę że szybko to naprawią i dadzą rekompensatę . Po co bylo robić przerwę techniczną która nic nie dała tylko jeszcze pogorszyła sprawę?
Dobrze że nic nie płacę za diamenty , inaczej byłbym poważnie wkur..zony
rozpoczalem przygo przed eventem - zdrajcy - i teraz nie moge wejsc a mam ja w zadaniach jako rozpoczeta