Pierwszy sfrustrowany gracz, któremu puściły nerwy. Tobie też się kopalnie walą?
Ludzie spokojnie - szkoda zdrowia.
Właśnie ja nie mam pomysłu, na co można wydać ponad 600 zł w grze przeglądarkowej.
EDIT:
Udało mi się zalogować - godzina 17.52 :D
Wersja do druku
Pierwszy sfrustrowany gracz, któremu puściły nerwy. Tobie też się kopalnie walą?
Ludzie spokojnie - szkoda zdrowia.
Właśnie ja nie mam pomysłu, na co można wydać ponad 600 zł w grze przeglądarkowej.
EDIT:
Udało mi się zalogować - godzina 17.52 :D
600 zł to nic, są *****e którzy już ponad 1000 zł wydali na BETĘ gry w której NIE MA PVP i w której jedyna interakcja z innymi graczami to monotematyczne przygody i bezcelowy handel
niemieckie diesettler tool wygląda bardzo profesjonalnie. Gra więc będzie gdzieś iść, jakieś pvp będzie, co nie zmienia faktu, że wydać 600zł na diamenty to kretynizm zmieszany ze snobizmem.
co jest? dalej nie moge wejsc ...do kiedy ta przerwa???
A co mi do tego? Ja wyrażam po prostu swoją opinię. Niech sobie i 10k wydają : )
ale wydania tysiaka na kilka gier telewizyjnych to już spoko :D
tu jest filmik jak wlaczyc gre :))
http://www.youtube.com/watch?v=YtDhM...eature=related
i o to chodzi to nie ma byc hit na liste przebojow tylko cos co ludzie beda mogli zaspiewac po paru kuflach.
http://www.youtube.com/watch?v=RrTXMLlj7ys
cos lepszego od koko;]
Czy mozecie sie juz zalogować ? U mnie w dalszym ciągu - Połączenie nie powiodło się...
wysoko chyba nad poprzeczką przeciwnika ;D
szkło po piwie będzie wysoko latać ;p
ale lipa...najpierw przez pół dnia brak neta, a teraz to... :/
2 zasadnicze sprawy:
1 Crash serwera- takie rzeczy sie zdazaja i w wersjach beta sa nei do unikniecia, sam kiedys gralem w jedna fajna gre MMORPG gdzie koles probujac zahandlowac z samym soba zgnoil serwer na 3 dni, i trzeba bylo rollback robic.
2 Kasa za gre- kazdy wydaje swoja (swich rodzicow) na gre zamiast na alkohol/fajki/narkotyki i to jego prywatna sprawa. Pamietajcie ze dotujac gre wspieracie jej rozwoj, a wszak wiadomo ze za darmo umarlo
I mnie tez gra nie dziala , ide sie upic :D
są ludzie którzy są zalogowani i im gra działa od rana nieprzerwanie, dopiero po wylogowaniu nie można się wbić.
Spróbujcie się wylogować ze strony i zalogować ponownie i dopiero próbować wejść do gry - mi się w ten sposób udało.
Gra faktycznie zaczęła działać ale menu gwiazdy ma błędy nie mam zakładki handlu i nie pokazuje mi wszystkich obieków (po najechaniu są opisy i mozna zwiekszac poziom albo burzyc)
macie takie problemy?
sprawdzałem na 2 przegladarkach.
co to mooże byc?"
to nie pomaga, ja mam ten problem od tygodnia, brat czatów, brak grafik, wywalanie co 5 minut, na roznych przeglądarkach, różnych łaczach internetowych, różnych kompach, na sformatowanych niczym nie zaśmieconych. support zalecił czekać do dzisiejszej konserwacji ale nic to nie dało ;) jednym słowem masz przesrane ;p
nie ukrywam ze jest to bardzo irytujace i gryby to nie the settlers których uwielbiam to juz bym sobie dał sposób
ps mi tez to gówno daje:/
a u mnie dlaej nie dziala;(
dokładnie lipa na maxa
Ile jeszcze? Trzeba czekać!!!!!!!!!
znowu sobie jaja robia, wiecie po 2 dzisiaj dzien wolny wiec pewnie siedzi jeden bidny programista na krzyz i sie dziwi co sie dzieje :P
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Nie chcesz niczego przegapić?
Śledź nas dzięki usłudze Twitter i Facebook.
Zespół The Settlers Online
Piątek, 4.05.2012, 11:40
O co znów chodzi?
dziś to samo, jaj se robią i tyle
udało sie komuś?
U mnei cały czas brak połaczenia...