Witam, również szukam znajomych lvl23. Pozdrawiam.
Wersja do druku
Witam, również szukam znajomych lvl23. Pozdrawiam.
Ja również szukam
szukam znajomych lvl 22
Również szukam znajomych lvl (póki co) 16
Online codziennie
Zapraszam
Witam, dzisiaj "znalazłam" tę grę i poszukuję znajomych :) W tym momencie mam 12 poziom. Pozdrawiam, Odelie :)
Witam, szukam znajomych lvl24. Pozdrawiam.
Nie powiem ,że jestem aktywnym graczem ale czasem lubię posiedzieć dłużej:)
lvl13
Zapraszam do znajomości:) Gram codziennie, lvl26.
Witam szukam znajomych zapraszam:)
Witam
Szukam znajomych - level 22
Zapraszam
poszukuję znajomych :) Pozdrawiam
Poszukuję znajomych, mój poziom 16. Pozdrawiam.
Poszukuję znajomych, pozdrawiam.
Poszukuję znajomych, pozdrawiam. Gram dziennie
Poszukuję znajomych, gracz początkujący ale z zapałem (poziom 18). Pozdrawiam i zapraszam
hej! szukam znajomych:) level 16 ale to dopiero początek!! zapraszam:)
Też dopiero zaczynam - lev 16 zapraszam do wspólnej gry :)
Cześć wszystkim ,szukam znajomych ,mam 16 lev ,loguje się codziennie igram ,poszukuje znajomych.
Witam! Ja też poszukuję znajomych: lvl 17 i ciągle przybywa ;)
witam ja takze szukam znajomych
nick: lukas332_pl
lvl:17
witam, szukam znajomych, mój poziom: 26, gram codziennie
Hello jestem początkujacym osadnikiem , może ktoś chciał by dołączyć do grona moich znajomych?
Witam. Szukam znajomych. Gram codziennie :)
Witam. Ja również poszukuję znajomych. Gram codziennie mój poziom to 29 :) Potrzebuje pomocy poniewaz jestem tutaj nowy i w niektorych kwestiach nie do konca sobie radze. Chętnie wymienie się przygodami :P Zainteresowanych prosze o kontakt.
Mam poziom 39 - szukam znajomego z poziomem powyżej 36 codziennie sie logującego celem wzajemnej wymiany premii. Jesli masz poziom 17, 29 i 35 to mam ogromna prosbe o uważne przeczytanie ze zrozumieniem - [COLOR="rgb(0, 0, 0)"]powyżej 36 poziomu[/COLOR] to nie znaczy że mam poziom 34 i wysyłam zaprosznie - po prostu nie wysyłasz :) pozdrawiam
Nie mam tego poziomu ,ale może potrafisz mi pomóc ,mam kilku znajomych których zapraszam oni zapraszają mnie a jednak ??? znamy się tylko w realu. Coś robimy nie tak . Czy możesz napisać jak zaprosić .Bardzo proszę.POZDRAWIAM
Dziękuj za odpisanie na mój post
wszystko dokładnie tak robię i gdy klikam "dodaj" nick znajomego mi nie wyskakuje a wiem że gra w tą samą grę bo to moja siostra i ona też nie może mnie zaprosić
dmaj sprawdź w oknie jak siostra gra na samej górze przeglądarki lub najedź na kartę i zobacz co pisze na końcu - czy pisze kolonia czy może nowy gród
szukam znajomych
Szukam znajomych a głównie graczy do gildii. Zainteresowanych proszę o kontakt.