To coś w stylu banów na czacie kiedy MODowi wydaje sie,ze ktos łamie przepisy.No cuż,jaki MOD takie forum.
(do usunięcia)
Wersja do druku
To coś w stylu banów na czacie kiedy MODowi wydaje sie,ze ktos łamie przepisy.No cuż,jaki MOD takie forum.
(do usunięcia)
Wszelkie posty Adolfa to kpina. Tak jak stan administratorów gildii poczesy. Shame.
mariooo to ty mówisz po Polsku? ogarnąłeś sie już w komnacie? hahaha
Zawżdy. Patrzę na Twój awatar i mam wrażenie, że gry społeczne to już nie dla Ciebie. Poza tym nie wykazujesz żadnych oznak kultury, co udowodniłeś już podczas gry, oraz tutaj na forum. Proszę jak i większość użytkowników, abyś zostawiał swoje dziecinne uwagi dla kolegów z osiedla.
Nic dodać nic ująć.
w gildi prosili aby cie wyrzucić tak zrobiłem jak większość użytkowników chciała.... a i lecz sie bo ostatnio chyba jakiegoś koloru pigułki nie wziąłeś hehehe
Ps pousuwaj te lewe konta większość by tak chciała
To co robiłem, to była czysta podpucha. Mówiłem na poczatku Poczesowi, że załogę sobie sprawdzę. Okazało się tylko, że dzieciaki w gildii. Wrzucilbym screeny, ale wstyd wręcz łapie za nogi.
Wyszło 0 z szacunku.
Poza tym pisz zgodnie z ortografią, bo mi wstyd rozmawiać z Tobą.
no własnie wklej może niech popatrzą wszyscy jaki orzeł jesteś hahaha
spam spam spam spam spam spam
spam spam spam spam :D:)
Nie karmcie już trolla nickiem HSAdolF. Nie ma sensu - najpierw sprowadzi was do swojego niskiego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
hehehehehehehe dobre :)
Po przeczytaniu tej całej 'prezentacji' gildii wyrobiłam juz sobie zdanie na jej temat, a Wy? ;)
Pozdrawiam zdrowy rozsądek i kulturę osobistą... ;)
czytam czytam i nic ale o co chodzi nie czaje co się tu dzieje jak i na forum jak i grze - wytłumaczy ktoś o co Kaman ;pp
Ps. ma ktoś jakiś złoty grzebień :D
Chciałbym poinformować ,że gildia pozbyła się już ludzi zamieszanych w tą ''prezentację''. Dlatego powyższe wpisy nie świadczą już o gildii -- - P o C z E s y - .
ja tam sie czepiasz;p
No dobra, niech Ci będzie wybaczone. Koniec spamu.
Gildia się pozbyła? Dlaczego nie napiszesz prawdy, że sami odeszliśmy i to nie miało żadnego związku z tym cyrkiem tutaj? W tej sprawie od początku nie było reakcji z Twojej strony.. jak w żadnej innej zresztą.. Za to dobrze ci szło wywalanie ludzi z niższym lvl'em i ciągła rekrutacja.. neverending story.. zapewne będą miło Cię wspominać.. tak jak teraz Ty nas.. wyluzuj.. to jest tylko gra.. za wszelką cenę chcesz być on top zapominając o tym, że prócz lvl są też inne cele i coś co nazywa się "komunikacja interpersonalna".
Ta gra to przede wszystkim ludzie a nie lvl.
siema, kto sie pozbył? hehe oj Adam nie jesteś dziecko po co tak kłamiesz? 25 osób odeszło
No cóż generale, jak by nie patrzeć to Cesarzowa ma 100% racji, w końcu jest Cesarzową, natomiast ty, okazało się jesteś zaledwie kapralem podszywającym się pod generała. O organizacji gildii nie masz najmniejszego pojęcia, o kontaktach interpersonalnych nie wiesz już w ogóle nic, dodaj do tego kiepską gramatykę i masz taką gildię jaki przywódca. Powiem Ci tak, o ile miałem jakieś mieszane uczucia co do naszej rebelii, tak w tej chwili mogę ci powiedzieć z czystym sumieniem, jestem dumny, że wraz z kozim i Poganiaczem wymyśliliśmy, zorganizowaliśmy i wprowadzili w życie nasz kapitalny plan. Jeśli ci wczoraj powiedziałem, że dotyczył on 23-25 osób, to dziś mogę ci powiedzieć, że niestety dla ciebie jest ich jeszcze więcej, ciągle dostaje maile od osób, które mają dość poczesów.
Pozdrawiam
Poczes chciales zachowac dobre imie gildii wypisujac takie bzdury? Uwazaj bo sie pograzysz tymi klamstwami.pozdrawiam
Mogłem napisac,że to wy sie mnie pozbyliście nie honorowo,nic nie uprzedzając ale po co mialem,wam opinię psuć jako nowej gildii.Wolałem to wziąść na siebie.No ale skoro żal d. sciska i chcecie zapelniać Poczesom strony na forum ,to jedziemy :) :
Arkadius_Wielki wiesz,że masz coś wspólnego z postacią filmu 'Shrek''-lordem Farquadem :).On też miał kompleks wielkości a jak było w rzeczywistości-z pewnością oglądałeś :).
Tak bywa zawsze,że mali chcą być więksi a biedni -bogaci.Dlatego nie dziwię się,że po cichu,za plecami spiskowałeś z paroma równie honorowymi osobami.Nie dziwi mnie też twoja chęć zagarnięcia wszystkich osób z gildii.W końcu nie ty pracowaleś nad ich rekrutacją a wiadomo,że latwiej brać niż dawać.Nie musisz mi wspominać o cesarzowej.Przez ten czas jaki była w gildii zdążyłem ją dobrze poznać poznać ale nie będe jej tu atakował poki co chociaż wiem,że zaraz pewnie odpisze i pociągniemy ten ''serial'' dalej.Może nie jestem zbyt elokwętny i nie pisze poprawnie ale przynajmniej wiem co to honor.
pozdrawiam serdecznie :*
Czyli jednak nie wyszedłeś jeszcze z szoku, i ciągle nie widzisz, że nie o tym mowa co Ci się wydaje, a o tym, jak jest w rzeczywistości. A rzeczywistość jest taka, że rekrutacje robisz na pałę, łapiąc co popadnie, byle było 100 osób, choćby nawet samych psychopatów. Do tego kanał urzędniczy od trzech tygodni martwy, więc znaczyło by to, że nie masz co obgadać. A prawda jest taka, że od dwóch tygodni siedzisz na handlu skupując mieczyki i sprzedając za chwile z drobnym zyskiem - to cała Twoja przywódcza działalność w gildii od dwóch tygodni. Więc jeśli masz pretensje, że nie zostałeś w coś tam wtajemniczony, no to raczej sobie podziękuj, nie mnie.
A zaczepki w stylu kaprala ad personam, pozostawię kapralom, ja nie muszę na te doły sięgać, wierz mi :)
Poczes głownym powodem dla ktorego bylo to trzymane w tajemnicy jest to ze chcielismy uniknac niepotrzebnych klutni na chacie gildiowym. Pewnie wiele osob jak Ty teraz mialo by zal. A zal to mi Ciebie bo nie potrafisz przyjac na klate pewnych spraw. Od razu musiales na forum smarowac głupoty.Co do opuszczenia gildi to wezwalismy Cie na kanał urzedniczy napisalismy jaka jest sprawa. Pytalismy sie czy masz jakies pytania. Nie skonczylismy rozmowy a juz wszystkich adminow zdegradowales. Pozegnalismy sie ładnie z reszta członkow. Nie wiem co Ty nam zarzucasz. Ogarnij sie bo az zal.
Poczes zgadza się - odpiszę. Ale tylko dlatego żeby ponownie zaprzeczyć twoim słowom. Nie znasz mnie, podobnie jak innych którzy odeszli (no chyba, że za dobrą znajomość uważasz fakt, że podarowałam Ci bezinteresownie 1200 monet - widocznie to za mało byś mnie szanował). Jeśli boli Cię moja szczerość w temacie to cóż.. lepsze to niż kłamstwa - prawda? (notabene nie pchałam się do gildii i to jest sprawa jasna nie tylko dla Ciebie ale dla innych również).
masz honor? serio? a gdzie w takim razie podziała się Twoja klasa? wypadła Ci z kieszeni czy potknąłeś się o nią? Jesteś ślepy żeby widzieć własne błędy czy zbyt dumny by się do nich przyznać?
Adam napisz coś konstruktywnego jeśli chcesz dyskutować. Twoje wypowiedzi są kiepskiej jakości i po tym co czytam dochodzę do wniosku, że obecny kontakt z Tobą to wątpliwa przyjemność dla mnie.
No tak.Jeden handluje,drugi spiskuje:).Nie mam wam za złe,że odeszliście ba,to nawet lepiej bo nie potrzeba nam w gildii fałszywych ludzi.Jak się jest w gildii to się razem trzyma i rozmawia o problemach,choćby na kanale urzędowym.Jestem tylko człowiekiem i popełniam błędy a gildię prowadzę pierwszy raz.Myślę.że wy jako admini powinniscie dac chociaz sygnal jakis,ze cos jest nie tak.Trodno ,ja plakał nie bede,wy też więc nie ciagnijmy tego wątku .Wole posiedziec na handlu wymieniajac mieczyki z drobnym zyskiem, niż czytać riposty i spierac sie,kto ma rację.
Napiszcie jeszcze niżej pare postów i załóżcie własny wątek.
pa;*
genPoczes i gdzie ta twoja potęga?! nawet z ludźmi z własnej gildii nie potrafisz otrzymywać dobrych stosunków.
a tobie co do tego hahmenciarzu?
genPoczes , spokojnie bo tobie żyłka pęknie ;)
P.S. O "hahmenciarstwie" mogę spokojnie podać twój przykład jak wysyłasz ludziom oferty do gildii z ogromnymi wymaganiami w monetach (około600) bele tylko mieć 100 graczy i największą gildię. Podziwiam. Taki duży a megalomania jak u przedszkolaka.
dobry przyklad,szkoda tylko,że za krótko nad nim myślaleś :)
Fakt poczes , na moje ty myślisz bez przerwy , chyba jak tu kogoś wydymać i nic nie robić.
hehe spoko za duzo piszecie jak wejdzie PVP to juz wiem kto bedzie miał duzo monet:)
Czemu mnie nie dziwi dziecinny ton i zachowanie? Z pewnymi osobami nie idize się dogadać. Pełne zrozumienie dla Poczesa. A Poganiacz, Cesarzowa i reszta pomagierów, podnosi sobie ego, atakując błotem jak wataha prosiaków zgniłe ziemniaki na polu. Niski poziom. Gildia napewno nie straci na ich braku.
Mario, nie miej mi za złe, ale dziecinne to jest wypisywanie tych wszystkich sprzętów jakie zgromadziłeś w domu, wychodzi na to, ze mikrofalówki, lodówki i pralki nie posiadasz. I uwierz, my się znamy, mamy ze sobą kontakt, ba widujemy się nawet, więc nikt sobie ego podnosić nie musi, bo ma wysokie. A wiesz, że każdy sądzi wg siebie, więc w sumie dobrze, że nam o swoich kompleksach opowiedziałeś. Napisz jeszcze dwa posty, może Cie nawet poczes przywróci w swoje podwoje, bo coś ci chyba niemrawo idzie na własnej działalności:P
Przykro słyszeć, że ambicje i hooby u Ciebie zanikło. Poza tym nic akurat do Ciebie nie miałem i nie wiem po co Ci ten spam złożony przypuszczeń.
Może jakbym to wrzucił w jakiś translator to bym rozkminił co napisałeś, ale i tak nie wiem jaki język źródłowy ustawić, więc sobie daruję te dywagacje - nie mój poziom, nie znam się ani na hoobach, ani tym bardziej na prosiakach na polu z kartoflami. ;)
Polecam więcej czytać, a mnie czasu spedzać przed komputerem.
Podaj w takim razie co trzeba przeczytać, żeby pojąć co to hooby, może też się czegoś nauczę ;)
No właśnie, jedyne co Ci pozostało to poszukiwanie literówek ;) Śmieszne ;) Żegnam.
No wreszcie - już myślałem, że jesteś beznadziejnie niedomyślny i nigdy nie zrozumiesz, ze nie mam o czym z Tobą gadać :)