mi także nie chodzi o forum...
Wersja do druku
mi także nie chodzi o forum...
Słoneczny gród chyba zdechł
mam ten sam problem, ale rano udalo sie mnie jakos zalogowac ale teraz wyrzuca mnie na strone glowna...
:( Dopiero zacząłem i taki klops :(
Ja również mam taki sam problem, nie mogę się zalogować na żadnej znanej mi przeglądarce, ale cóż... Na czas dopóki nie działa polecam poczytać poradniki. Ewentualnie Battlefielda 3 na ps3
Rano działało bo grałem :P
Ten sam problem u Was?
http://img837.imageshack.us/img837/7417/beztytuulng.png
Uploaded with ImageShack.us
na 100% kazdy tak ma wiec cierpliwosci wszystko jest zgłoszone przez Gm-a czytajcie !
Ok, chciałem się upewnić czy to ten sam rodzaj problemu z połączeniem.
loguje się i jak naciskam "Graj" to się ładnie wczytuje aż wyskakuje okno Połączenie z serwerem jest zerowane i wraca mi do logowania ;// a kumplowi działa wszystko tylko wolniej co jest nie tak??
Nie obrzucajcie się mięsem ;) to jest beta więc można wybaczać takie rzeczy :) wspierać admina i heja ;)
ohhhhhhh kultura osobista nie jest twoja mocna stroną, a twoje zainteresowania seksualne na temat emerytek mnie i zapewne forum tez nie interesuje. Jeżeli miałbyś coś konstruktywnego do powiedzenia nie krępuj się, oczywiście jeżeli jest to na temat.
Wracając do tematu, jeden z forumowiczów podzielił się wiedzą w inny temat o tym samym problemie, chodzi dokładniej o to, że gm umieścił informacje na FB (nie wiedzieć dlaczego FB, a nie w newsach), że należy wyczyścić cache przeglądarki, niestety ta procedura nie pomaga, niewykluczone, że po prostu o s3 zapomnieli :P
ja mam to samo
czy inni też nie mogą się zalogować? Sprawdzałem na różnych przeglądarkach, netach, komputerach i to samo:
http://img12.imageshack.us/img12/196...ytywaniedx.png
na tym etapie umiera wszelka nadzieja, bo niestety, tylko dotąd mogę dotrzeć, dalej niestety nie. Brak napisu o Kolejce 1 z 1 i pozostałym czasie sugeruje błąd systemu).
u mnie to samo ;(
Niestety mam tą samą sytuacje zakładam , że to związane z tym powolnym działaniem strony i forum.
tez nie moge wejsc do osady....
oj coś poszło nie tak... ;) bugi się wkradły.. zrobią i ZACZYNAM PODBIJANIE :D
No i świetnie. Akurat jak atakowałem obóz. Pójdą na drugi od razu i nie mam wojska...
trudno mi powiedzieć w jaki sposób całośc jest tu zarządzana i czy w innych wersjach językowych jest lepiej. Być może polska wersja jest zaniedbywana i mniej środków się na nią przeznacza, ale wątpię.. I nie wiem, grając w podobne przeglądarkowe gry, problemów się nie uświadcza, z reguły ze względu na dostęp do całej serwerowni i nowy świat oznacza fizycznie nowy serwer. Nie wiem czy tu też.
ja też nie mogę się zalogować -zacznie to dzisiaj działać?
mi działa juz normalnie
Przerwę mają na obiad :)
To samo u mnie. Teraz po restarcie systemu pojawia mi się komunikat, że połączenie z serwerem zostało zerwane i mam kliknąć OK, żeby wznowić. Klikam OK i przekierowuje mnie na adres http://w02bb01.thesettlersonline.pl/ pod którym mam
"Nieudane połączenie z 92.52.111.58.
System zwrócił wartość: (111) Connection refused"
No i znowu coś zepsuli nam?:)
Może jakiś ADMIN wypowie się i uspokoi nastroje?
Na http://www.tsotesting.com Aktualizacja 16:08 h CET : Wewnętrzne testy (gra nadal zamknięte)
Nowy Świat server nie działa nie loguje się do gry !!!!!!!!! PROSZE ADMINA O JAKĄŚ SENSOWNĄ ODPOWIEDŹ CO SIĘ DZIEJE Z SERVERAMI.
myślałam, że to wina mojego internetu ale widzę, że nie tylko ja nie mogę się zalogować. A szkoda, bo gram pierwszy dzień i gierka wydaje się fajna. A takie coś może odstraszać nowych graczy ...
jeszcze przed chwilą grałem a teraz już nie moge sie lognąć
całośc muli, nie tylko polska wersja strony. Także testowy serwer... Wygląda na to, że wszystko stoi na jednej maszynie: serwery gry, testowe serwery, strona www, forum. Nic dziwnego. Potem to "działa" w ten sposób a nie inny.
Inna opcja, że wszystko zostało celowo unieruchomione, i tak jak tutaj ktoś pisał, trwają prace, o których mało kto wie.
Kpiny!
Do Słonecznego Grodu nie można było się połączyć przed 12:00 i sytuacja się utrzymuje.
"To, że coś jest za darmo nie oznacza to, żeby było chu...owe". Panowie Administratorzy nie często mają wolne ręce od roboty - ok rozumiem. Nie mniej jednak informacja powinna być czarno na białym obwieszczona. Ogromny minus za support.
ja loguje sie tylko na stronce ale gdy chce wejsc do gry jest napisane ,ze "polaczenie z serwerem zostalo zerwane" i tak juz od 40 min:/
wasnie nic nie napisali,że będzie jakaś przerwa czy a tak nie wypada robic.....chciałbym sie dowiedziec czy ktos moze nam cokolwiek na ten temat powiedziec np. ile to potrwa???
porażka