no wiadomo ze z czasem przechodzimy na faze innych budynkow :) ale tez mysle ze tych pozwolen za przejecie powinno byc wiecej :) i jeszcze problem z granicami lekki jest ;)
Wersja do druku
no wiadomo ze z czasem przechodzimy na faze innych budynkow :) ale tez mysle ze tych pozwolen za przejecie powinno byc wiecej :) i jeszcze problem z granicami lekki jest ;)
Dokładnie dużym mankamentem jest właśnie brak pozwoleń na budowę, możliwość wykupienia ich tylko za premium podobnie jak większości rzeczy troszkę zmniejsza szansę zwykłego gracza
Pozwolenia mogą Ci się trafić w skarbie :)
Jakby dali abonament jak w porządnych MMO i wtedy każdy miałby te same szanse to myślę ze 5% może tego co gra teraz by grało.
max 10% by grala.. w sumie w wielu grach jesli chca zarabiac sa podobne opcje.. no jak to sie mowi cos za cos..
Mozecie wogole wejsc do swoich osasd? Bo kiedy chce sie zalogowac do mapy to odrazu zrywa polaczenie... :/
ja mialem tak wczesniej ale teraz juz jest dobrze :)
ehhh to dziwne ze u mnie ani rusz :/
ja tez nie moge wejsc do osady....
uff juz sie balem ze to cos u mnie nietak... moze moderatornia jest w stanie nam cos powiedziec o tej awarii? Jakis przyblizony termin jej usuniencia?
Ja też nie mogę, wysłałem im info w formularzu kontaktowym, to wersja beta mogło im się część kont wyłączyć....
ja miałem taki problem o 14 ale u mnie już jest wszystko OK
to widocznie jedni mieli wczesniej inni maja pozniej :) ja mialem od okolo 12 a od 15 juz jest git
no cóż i tacy są potrzebni xd jak grałem kiedyś w ******** to na takich się często odbijało od dna :D
a forum... za każdym razem jak wchodzę to zaraz przeskakuje na pomoc bo chociaż tam można jakoś się dogadać xd ale to jest początek gry więc się nie dziwić :)
U mnie wszystko działa bez zarzutów :)
Jak widać serwery są słabe i pewnych chwilach są przeciążenia. ;p Nie piszcie od razu na forum jak nie możecie się zalogować. ;)
Witam , jestem przed wyborem gildii Dacie jakis cynk w której jest swietna atmosfera ;)
powiem wam jedno ;) u nas sa niezle pompy na ts jak narazie hehe :D ale zobacztmy pozniej jak sie rozwina inne gildie i jak powstanie pvp :)
u nas czyli gdzie ?:)
Death Gost :)
Ja strasznie chciałbym zobaczyć na czacie guziczek "zgłoś".
Miałbym co robić przez pół nocy :D
Inheak możesz użyć frazy /report Nick_Gracza Powód Wtedy zgłoszenie trafia bezpośrednio do administracji.
inheak najlepiej olać oszołomów - tak długo sa aktywni jak długo na nich uwagę będzie się zwracać - a i jeszcze na głównego kapo serwera Cię okazjonalnie wykreują
A najwygodniej jest się podłączyć pod inny kanał ze znajomymi i tam konwersować, o ile nie jest się w tej samej gildii, bo wtedy to nie ma sensu ;P
Ja tak czytam czat to chyba daruje sobie sojusz Mam na razie kilku znajomych ( wszyscy niemowy ;P ) Moze potem jak tu sie troche przeludni znajde cos dla siebie
Ale marudzicie. Jak wam przeszkadza czat to zminimalizować i nie patrzeć a nie narzekacie. Mi bardziej przeszkadza to, że zamknięto rejestrację bo nie ma nowych :/ Pozdrawiam.
Zapraszam wszystkich którzy narzekają na spam na kanał wymiany :D (" /joinchat global-7 ")
Spokój i same konkrety :D
Nie używam chata, więc jak wam przeszkadzają gracze to proponuje gadać prywatnie lub na chacie gildi ;]
Już dostałem po uszach , nie jestem jakiś maruda Oczywiście ze starczy na czat nie wchodzić i jest git Po prostu szukam sobie jakiegoś spokojnego sojuszu Wyłapuje gosci z czatu ich treśc rozmowy i w jakim sojuszu należą Jak widać bardzo sie chyba nudzę ;)
Niestety bardzo często zdarza się tak, że coraz więcej trolowania jest w takich grach. Ale powoli to się wykruszy na razie jest na to bum, później ci co będą grać wbiją lvl a trole będą w mgnieniu oka likwidowane
S3Bols - nie ma nowych i nie masz kogo kantować na wymianie buffów?:D
Dokładnie nie XD
spam na czacie z czasem się uspokoi, kiedy wszystkie low lvl nabiorą doświadczenia i na pewno głupie pytania już nie będą padały (a przynajmniej na global'u, mam nadzieję) jeśli chodzi o trollowanie to końca nie widzę :D
liiiiiiiiiiiiiiipa jest
Witam, szukam znajomych, z którymi mógłbym współpracować, wymieniać się sugestiami dot. gry itd ;)