CS 1.6, Minecraft, Amnesia: Mroczny Obłęd, Sacred 2,
Wersja do druku
CS 1.6, Minecraft, Amnesia: Mroczny Obłęd, Sacred 2,
MiB Warband, CoD MW2 i w weekendy w LoL`a + czasem minecraft ( są ferie to korzystam z tych gier co mogę :P ).
Na dzień dzisiejszy gram jeszcze w World Of Tanks, od czasu do czasu Far Cry 2 lub KOTOR.
A ja gram w SimCity 4 i Simsy ogólnie, Star Trek Bridge Commander, Europę Universalis i inne.
Dungeon Deffenders, Left4Dead2, LeagueOfLegends.
LoL w czasie przerwy od studiowania. \o/
COD 4, FIFA 11, Zeus - Pan Olimpu
Wiecie co słyszałam? Że LoL poprawnie się czyta " Liga Frajerów " :D
Ja zazwyczaj siedzę na moim forum, a jak już pograć to oprócz settlersów gram jeszcze w Klocki Lego w 3d (Moja potęga, Mein Kraft, Minecraft) i Sadystyczna gra dla sadystycznych sadystów (Sims 2). To tyle, bo na coś tak fajnego jak Battlefield3 czy Portal 2 mnie nie stać :c.
Doglądam Space Dealer (w poszukiwaniu update'ów)
Wyczekuję na F1 Online The Game (ciekawe czy to będzie "coś", czy kolejna gra samochodowa, którą usuną za niedługo)
A jeszcze niedawno grałem w Erepublik i w E-Sim (gry stały się monotonne, nie lubię polityki)
No ja to radosnie jak czas jest to w : Runes of Magic, Battlefield Bad Company 2 i od trzech lat na przeglądarce w The West'a:
http://www.the-west.pl/images/banner...x125_pl_PL.jpg
a co mi tam tez sobie przyspamoje : wizard101.pl i need for speed world
Ta, ludzie z elo 1200 tak nazywaja lola ;]Cytat:
Zamieszczone przez Shintaro
Pogrywam czasami w Championship Manager 03-04, gierkę sprzed lat :)
online - AIKA gPotato, dawniej Silkroad Online i Atlantica Online... z normalnych (sic!) rpg, rts, czasem jakaś strzelanka..... dla rozrywki ogólnie, czasem dla wymęczenia szarych komórek....
A ja ostatnio grałem w Skyrima, który... wbrew moim przypuszczeniom - znudził mi się po pewnym czasie. Teraz zaczynam jeszcze FIFĘ 12 pogrywać, no i F1 2011 - wszak to podstawa. Z internetowych Hattrick, Batracer, ********.
World of Warcraft, serwer Burning Legion EU :)
A słyszeliście o grze Gotyx ? Gram w to już ze 4 lata :) Gra turowa, strategiczna, nie dla niecierpliwych i lubiących strzelanki. Tam aby coś osiągnąć, to trzeba nieźle nakombinować i ruszyć szare komórki. Gra wymagająca jak nie wiem co.
Witam
Osobiście gram w Settlers'ów, ze znajomym w Darkensang (sieciowo). Prywatnie w Lego: Harry Potter 5-7 z młodszą córką (tak, tak - nie śmiać się). A czekam na Mass Effect 3.
Dziś przetestuję darmowego Aiona zobaczę za co ludzie $ płacili:)
Dawno temu grałem w ********, rzuciłem żeby pograć w Grepolis, teraz grałem w Forge of Empires, ale obecnie już tylko The Settlers Online :)
Od czasu do czasu, pogrywałem ostatnio w Elsword.
aktualnie to cos takiego jak wesnoth nikt wczesniej nie pisal o tej grze a jest wysmienita jest to strategia turowa polecam goraco oraz world of tanks tez polecam trzeba sie nameczyc ale da sie dojsc wysoko bez wydawania pieniedzy mam dla zaznajomionych tiery 9 w niemieckich i rosyjskich czolg ciezki i teraz mecze tier 6 na niszczyciel czolgow
Witam Wszystkich ,
Ja grywam w Battlestar Galactica Online
Witojcie ;D Ja pogrywam sobie w takie oto gry: shinobigame (tematyka naruto), prisonwars (tematyka więzienna hehe) S&F (chyba wiecie co to?) no to chyba tyle ;)
Ja gram w Battlefield 3 czasem Anno 2070 i również WoT
Bf3 i WoT to gramy z kumplami z klanu(rekrutujemy :), ale do bf3 :) kontakt PW)
Diablo 2, OpenTTD, Pasjans oraz teraz Settlersy
online: eternal lands (ma polską wersję językową i polskiego moderatora jeśli są problemy)
offline: Skyrim obecnie :)
counter-strike, od zawsze i na zawsze. A poza tym to ostatnio Kindgoms of Amalur ;)
Polecam grę Soldat. Jest to gra 2D, ale naprawdę można się przy niej pobawić i co najważniejsze stworzona przez polaka.
Osobiście gram w Battlefield: Bad Company 2, Gothic III, Counter Strike 1.6. Można mnie spotkać również na serwerach Minecraft oraz Wolfenstein: Enemy Territory.
Battlefield 3, Runes of Magic oraz League of Legends Do tej ostatniej gry zachecam :):) jesli miałby ktoś ochote zagrac to prosze o rejestracje przez ten link. :) z góry Dziekuje.
http://****************************/?r...38d25222307322
a gra ktoś w C&C tiberium alliances beta?
Risen, Gothic2, d2, sc:bw, cs 1.6
Gothic (I, II lub III, zależy), 4Story, Minecraft ^^ i czasami w COD'a pyknę :)
Battlefield 2 i League of Legends -> http://****************************/?r...c9c99825328343
Ka fascynuję się grami wojennymi, dlatego grywam w gry:
Call of Duty
Medal of Honor
Risen, Arcania, GothicI, Gothic II, Gothic III, Spell Force Zakon Świtu, Speel Force Czas Mrocznych Wojen, Spell Force Władca Smoków, Counter Strike 1.6 i jeszzcze takie tam :D
Cs 1.6 , CSS , AA3 , MOH, Team Fortres, LFS . :D
To i tak niewielka część tego w grywam.
Uncharted 2, Red Dead Redemption, RDR: Undead Nightmare, Heavy Rain, Dead Island, Tumble, Sport Champions, BulletStorm, w te najczesciej...