Naiwni ci którzy ufali i kupili klejki, a teraz lament bo nie ma nic
A na spokojnie można uzbierac klejki na kopalnie i byc samowystarczalnym bez wydania złotówki na coś co nie działa
Wersja do druku
Naiwni ci którzy ufali i kupili klejki, a teraz lament bo nie ma nic
A na spokojnie można uzbierac klejki na kopalnie i byc samowystarczalnym bez wydania złotówki na coś co nie działa
Nowi gracze nie zdają sobie sprawy ze przy zakupie klejek na wiekszą kwotę zostaną okradzeni
kupiłam klejki 28-11-2024 i do tej pry ich nie otrzymałam pomimo kilkakrotnego zgłaszania problemu
Pasowało by sprawdzić, jaki to jest odsetek tych nieudanych zakupów. Czy tak si dzieje w każdym przypadku czy też są tacy co kupili i dostali towar. Tak więc dobrze by było aby ci co zrobili udane zakupy też się wpisali.
mnie już okradli dwa razy. nie polecam zakupów w tym złodziejskim sklepie
Mam wrazenie ze okradają początkujących graczy,zakupiłam klejki 28-11-2024 i do tej pory ich nie otrzymałam.
dłuzej grający juz wiedzą na co mogą sie narazic
ciekawe kto sie bogaci naszym kosztem?,niezły interes pod płaszczykiem legalnej gry
Nie oddają pieniędzty - pomimo przesłąnia potwierdzenia przelewu - ani nie dają klejnotów. To po prostu są ZŁODZIEJE
Nie wiem ale trzeba być idiotą żeby płacić za coś co nie działa.
Każdą z oszukanych osób zachęcam do kontaktu z rzecznikiem praw konsumenta, który poradzi co dalej można zrobić, by odzyskać wyłudzone pieniądze
Kupowałem kilka razy za mniejsze kwoty i było ok. Teraz wydałem 200 zł i mimo kilkukrotnych mejli nie mam kasy ani klejków.
Czekam jeszcze 3 dni i usuwam konto.
Dzień dobry,
w sprawie brakujących klejnotów bardzo proszę o kontakt z suportem.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa