czy uwazasz ze kontakt z waszym supportem dziala wlasciwie. Wyslanie informacji przez formularz na stronie OK. odpisujecie na zgloszenie z adresu
no-reply@cs.ubisoft.com. - jak Wam odpowiedziec zatem na wasza odpowiedz? kolejny raz formularz ktory np nie pozwala zalaczac plikow? - Zalaczanie plikow dobra sprawa - przy zalaczaniu plikow - okazuje sie ze macie zainstalowany jakis filtr albo cos ktory nie wysyla do was owych plikow - trzeba je wrzucic np na jakies dysk zewnetrzny typu google drive czy cos, zrobic link dac uprawnienia do przegladania i Wam wyslac link. Powaznie? 21 wiek i takie zabawy? amatorstwo.
Kolejna sprawa. Z jakiegos powodu nie wiem po stronie kogo, z niektorych domen maile o zmianie hasla, maila etc etc korespondecja nie dochodzi do nas jako gracza. Administracja poczty twierdzi ze po ich stronie jest wszystko w porzadku - nie mam podstaw im nie ufac . Polecam przejrzec procedury kontaktu z supportem bo teraz to nie dziala jak powinno i jak dziala w kazdej firmie w kazdej grze, chyba ze Ubisoft tworzy nowe 'lepsze' standardy. Wiem ze w przeciagu roku conajmniej 2 razy sami (po informacjach od graczy) stwierdziliscie ze maile do was nie dochodzily - moze jest takze tym razem cos nie tak. Najlepiej wez wyslij sobie sama maila z prywatnej skrzynki przez formularz i zobacz jak to wyglada z naszej strony (gracza). Dla mnie jest to nieakceptowalne .
Brak moderatora w grze, filtru auto bota ktory by karal blokowal niesfornych graczy.
Gram na Nowej Ziemii - kiedys bylo tu 2-3 moderatorow ktrzy wpadali cos tam robili, czasem nadgorliwie i moze slusznie ich usunieto, ale w to miejsce nie wprowadzono nic zadnej funkcji procedury ulatwien ktore pomoglby walczyc z patologia jaka zachodzi na czatach.
Jak mam zraportowac dana osobe - ? Powinno to byc tak ze jakas opcja przy nicku raport - i w momencie jak osobnik naduzywa czatu np osoby sie wyzywaja czasem wrecz dosc mocno klikam raport- i dana wypowiedz tej osoby idzie z automatu jako zgloszenie do was. Inaczej znowu zachaczamy o punkt kontaktu mailowego z supportem ktory nie dziala!
Nie mozna pominac twojego braku zaangazowania w ta gre. Wchodzisz do gry i na czacie "dzien dobry" i to koniec. 0 jakiejkolwiek interakcji , nie zapytasz sie o nic nie zainteresujesz sie, - wlasciwie mogloby Cie nie byc i nie odczul bym roznicy ze jest tam wyzej ktos kto czuwa nad ta gra. ..Moze myslisz ze wszystko dziala wysmienicie, to wyprowadze cie z bledu - tak nie jest. Bledow problemow wciaz jest bez liku, i gracza mowiac brzydko maja na to wywalone, bo wiedza ze nie maja wplywu zadnego na to co i kiedy naprawicie