Dzień dobry,
około godziny 13:20 nastąpi szybki restart serwera w celu przywrócenia możliwości logowania wszystkim graczom.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wersja do druku
Dzień dobry,
około godziny 13:20 nastąpi szybki restart serwera w celu przywrócenia możliwości logowania wszystkim graczom.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wątek odświeżony, w pierwszym poście lecą daty.
Jakoś słabo Wam to idzie. Od tygodnia nie mogę wejść do gry.
BB_Penelopa, proszę wytłumacz mi jak regularne czyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki ma rozwiązać wszystkie problemy skoro moje konto było sprawdzane u 3 innych graczy i też występuje to samo (młotkowy). Co lepsze, te osoby grają na swoich kontach bezproblemowo.
Od kiedy został wprowadzony festyn gildii to od tamtego czasu uniemożliwiliście mi grę po przez przeglądarkę oraz unity. Nawet nie raczycie odpowiedzieć na zgłoszone błędy z zrutami ekranu. To dzięki klientowi mogę wogólę jeszcze grać.
BB_Penelopa, zakładam, że większa część społeczności gry używa klienta więc w pierwszej kolejnośći zwóć uwagę na błędy u siebie!!! Przyznałbym Tobie racje tylko w sytuacji gdyby ubisoft działał bez zarzutu a klient uniemożliwiał mi grę. Dlatego nie doszukuj się błędów poza swoją piaskownicą.
i znow kółeczko.....
Witam,ciekawe czy coś z tym zrobią
no i bb znowu zrypalo gre jak zawsze ... niby nowa firma nowa jakosc ale bajzel dalej ten samo.... jak tacy ludzie dalej beda zajmowac sie ta gra to calkiem to padnie