nowa wersja portable o numerze 1.5.4.4
użyto Fody do osadzania bibliotek, aby uniknąć fałszywych alarmów o wirusach
dodano serwer testowy do gry
"zamiast kraj Polska, wybierz Testing, poczekaj, pobierze pliki, dopiero wtedy klikasz graj"
Wersja do druku
nowa wersja portable o numerze 1.5.4.4
użyto Fody do osadzania bibliotek, aby uniknąć fałszywych alarmów o wirusach
dodano serwer testowy do gry
"zamiast kraj Polska, wybierz Testing, poczekaj, pobierze pliki, dopiero wtedy klikasz graj"
testowy i tak lepiej grac na unity
chyba ze do kupowania cos w sklepie, klejki, strzalki czy przygody, duzo szybciej
nowa wersja ma tez cos fajnego, juz nie bedzie trzeba przelaczac tego ptaszka po konserwach, sama wykrywa, ktory plik pobrac.
Witam serdecznie,
przypominam, że gra poprzez Klienta nie jest przez nas wspierana i może powodować błędy.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
...gdyby, tego klienta nie było..
tylu graczy tez.. by nie było..
Niestety.
Jeden koleś w wolnym czasie rozwiązał większość problemów z którymi bb sobie nie radzi. W dniu dzisiejszym dodał możliwość ukrycia tych żałosnych generałów i geologów zalegających setkami w menu gwiazdy jeden klik i dziadostwo znika. Zamiast zatrudnić tego gościa to bb pisze my nie wspieramy klienta dobrze że SirriS was wspiera nieudacznicy
ww BB tez pracuje pewne 1 gość... tylko na pól etatu
Witam
Podpinam się do tematu. Na starym kliencie mam wszystko rozmazane, jakby zbyt niska rozdzielczość. W grze mam załadowaną grafikę tej lepszej jakości. Ktoś wie jak temu zaradzić?
Na unity tego nie mam.
Lapek z windows 10, 1920x1080.
tutaj pomoze rada Pene, wyczysc ciasteczka, serio naprawde pomoze wykasowanie calego kesza
penelepko, jakby nie było klienta to byś już nie pracowała bo ilość graczy spadłaby o 90%....