czyli jednym słowem
KONIEC GRY
wracamy do życia
Wersja do druku
czyli jednym słowem
KONIEC GRY
wracamy do życia
U mnie cały czas po mimo zmiany przeglądarki oraz wyczyszczenie zgodnie z instrukcją, po załadowaniu gry mam info że jest problem z połączeneim z serwerem i wszystko wisi
wczoraj padło koło 19 i dalej nie moge sie zalogowac. jak na klijencie tak na przegladarce. kiedy cos sie zmieni?
U mnie problemy od wczoraj nie mogę się zalogować
Od wczoraj nie moge wejść do gry. Przy kazdej próbie pojawia sie młotkowy.
Cześć no tak u mnie jak i u was ale to było do przewidzenia że w końcu to padnie tylko dlaczego w takim czasie?
no tak akurat wczoraj zdobyłem 70 poz i mnie wywaliło myślałem ze to za kare ale teraz przypuszczam że tak zakonczyła się ta gra
ja tylko 1 lg zrobiłem i poszła gra spać.
Na polskich Realm'ach problem dotyczy chyba tylko Doliny Odkrywców.
Za granicą piszą:
Tam też jeden mod się wypowiedział:Cytat:
Managed to login to Newfoundland with no issues. Sandycove was slow to load but got there. Northisle gives hammerman whatever I try. Can login to German, French and US servers with no issue. No accounts on other servers to try them but seems issue is whatever servers Northisle.
Brak ETA...Cytat:
Yes, it is a global issue, other instances also have connection/loading problems. The technical team was informed yesterday and is working on the situation.
juz mi raz konto zablokowali. teraz znow to samo sie dzieje. moze trzeba zmienic informatyków. i niewiem czy czasem ktos z 1 łapanki niebył by lepszy