Niestety, nie da się grać:((( I po wielu latach muszę zrezygnować z Osadników:((( Zarżnęliście piękną zabawę:(((((
Wersja do druku
Niestety, nie da się grać:((( I po wielu latach muszę zrezygnować z Osadników:((( Zarżnęliście piękną zabawę:(((((
Niestety. Gra jest niegrywalna i z przykrością, po wielu latach, odchodzę z BB:(
co mi po tych radach jak od 3 dni się zalogować nie mogę tylko pasek mam
Udajecie dziure w ziemi??????????????
oficjalnie to oni wam powiedza ze wszystko dziala okrzykna to wielkim sukcesem a bledy t owymysl graczy
podbijam wątek
Penelopo - czy będzie oficjalny komunikat: co dalej ??
czekaj czekaj przez 8 miesiecy nei zrobili nic i wprowadzili mega badziew z milionem bledow a teraz jedna poprawka w spierpniu po tygodniu naprawia wszystko.. hehehehhehehe tak znam te naprawy bb i licze ze kolo 2045 sie uda nei wczesniej
kto następny?:) jak czytam odnosze wrażenie ze same dzieci biadolą ze im gierke zabrali:) ludzie ogarnijcie się bo to i tak niczego nie zmieni. BB i całe UBI ma to i tak gdzieś:)
Witam serdecznie!
Przepraszam, za negatywne doświadczenia związane z debiutem Unity. Zapewniam, że nadal ciężko pracujemy nad poprawą i rozwiązywaniem problemów, rozwiązania dostarczymy podczas następnej aktualizacji w sierpniu.
Naszym głównym celem jest teraz naprawienie płynności gry i sprawienie, by gra była grywalna. Pytacie o rekompensaty - Oczywiście mamy na uwadze, że wielu graczy nie mogło grać przez ostatnie 6 miesięcy i że wszyscy doświadczają trudności. Jak tylko poprawimy istniejące błędy i poprawmy płynność gry, wrócimy do tematu rekompensaty.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa