-
Przykład na to, że lepsze jest wrogiem dobrego. Niech ktoś powie jakie są korzyści przejścia na wersję przeglądarkową? Oprócz tego że gra się uruchamia na przeglądarce to są same minusy. Grafika, skalowanie fatalne. Błędy w grze chociażby w sklepie. Słaba wydajność. Na Chrome wszystko ledwo działa. Lepiej jest na Firefox, ale w porównaniem do wersji z klientem to jest tragedia.
-
co to za talatajstwo na tym nie da sie grac nic nie dziala jedno wielkie G
-
U mnie tylko belka ładowania się i nic. Gra nie działa.
-
Czekam już godzinę aby gra się załadowała i nic. Po paru latach czekania na lepsze dalej stara śpiewka że ciasteczka itp.
-
podobno BB lubi być chwalone to na pewno dostanie pochwałę od mojej żony gdyż dużo nie brakuje abym zrezygnował z gry chociaż mówi sie że nie ma tak źle aby nie było gorzej ale to co jest teraz to koszmar przy takim działaniu gry nie wyobrażam sie żadnego eventu
-
-
Chyba pół godziny zajeło doczytanie mojej wyspy, teraz wyzwaniem jest wyslanie geologów, odkrywców chyba nawet nie będę próbowała. Na startowej info o jakiś problemach z czatem... problem jest z grą, która zamiast być relaksem jest walką z prostymi czynnościami, chyba czas na setlersowska emeryturę, bo tu jest coraz gorzej, gratuluję.
-
cóż na chromie i ff niebieskie kwadraciki pojawiają się cały czas czyli pograne no bo niby jak przygodę zrobić ? aha ciasteczka wyczyściłem :D :D :D tera idę zjeść ciastko :)
-
a ja weszłam,nawet pinky miałam uruchomione, ale.... wszystko zamglone w menu gwiazdy, a najgorsze to mam wrażenie,że sama jestem na całym serwerze,nie działa global,handel,czat i nie grają sąsiedzi ani gildia,ja nikogo nie widzę grającego, tylko awatary zostały, ale jakby puste bez właścicieli
-
popsuli stare dropy z Drwala, i po zamiatane.. eh
http://z3nfist.cba.pl/images/stare-dropy.jpg