O ile mi wiadomo, klient na MAC oraz klient dla użytkowników 32-bitowych systemów Win7 i Win10 ma być dostępny w tym miesiącu. Nie znam konkretnej daty.
Wersja do druku
dziękuję a info, trzymam kciuki, żeby jak najszybciej
Wraz z uruchomieniem klienta 32bitowego,
Poproszę o gest ze strony ubi dla graczy którzy ominęli event świąteczny.
Czyli jakaś zakładka do budynków -niehandlowych do wykupienia za 1 rybę które były w ev. świątecznym
np. w kalendarzu, głownie chodzi mi tylko o 1 budynek - ten co dawał premie 800% na coś ale nie miałem okazji.
Naturalnie mile widziane będzie rozesłanie maila pocztowego - o starcie bety 32bitowej.
CO SIĘ STANIE PO DEZAKTYWACJI?
(18 stycznia, ~10:00, czasu polskiego)
o 9 event zniknął co na to BB ? kolejny przypadek ? czy zero szacunku do graczy którzy czekali do samego końca z wszystkim ?
to tak jak ze zmiana czasu na forum , nie ogarniaja
...nie zmienili czasu na zimowy? :)
Zależy w jakiej strefie czasowej są ustawione serwery.
czesc wszystkim od jakiegos czasu juz ni9egram w ta gre ale widze ze dalej suport i bb niedaja rady :) jak gralem to trzeba bylo jesc duzo ciastek zeby talerzyki byly czyste:) pic duzo flaszek itd jak skonczyly sie odpowiedzi to zaczynalo sie od nowa ze gra niedziala to zawsze gracz byl winny:)
zas zaczna sie promocje za realna kase czasami zamiast tego cosie kupilo mozna dostac w promocji bananka:)ja akurat niegralem za realna kase ale inni gracze kupywali i dostawali od suportu banany na hh:):)jak ktos lubi banany i chce dostac w promocji to trzeba przegladac reklamy kiedy w jakims sklepie sa w promocji i moze w niedlugim czasie beda na serwerze rozdawac:)
mam pytanie do tych co graja czy dalej idzie na przygody 3 osobowe zapraszac 4 osobe i zapraszac moze osoba zaproszona sprzedajac dropa czy juz to naprawili