-
Deweloperzy naprawią to pewnie tak szybko i przemyślnie, jak naprawili możliwość zakupu ulepszonego młyna wodnego? Czyli zamiast naprawić problem (zapobiegając powtórkom w przyszłości takim choćby, jak teraz) dodadzą jedną sztukę budynku za gildyjne do architekta?
-
Również mam zablokowaną możliwość zakupu silosu. Historia się powtórzyła. Młyna też nie mogłam zakupić.
-
co tam bledy w grze bb woli sie bawi w szkole gotowania to jest priorytet
no to troche czasu jzu minelo a bb dalej milczy ... co z tym targowiskiem znowu ciezko to naprawic ? co z regionami ? co z lancuchem wielkanocnym? moze w koncu jakies info ? zero jakichkolwiek dzialan
-
Dzień dobry!
Problem został rozwiązany. Wyjaśnienie znajdziecie tutaj.
Wątek zamykam i przenoszę do archiwum.
EDIT: 13 września 2020
Wątek otwarty ponownie, ponieważ problem powrócił.
Informacje o problemie zostały przekazane do odpowiednich osób.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
-
Targowisko gildii
Dlaczego w kolejnym glosowaniu ponownie jest silos, na ktorego zakup coraz wiecej osob ma klodke?...
NIe chodzi mi nawet o mozliwosc jego zakupu, ale o sam fakt umieszczania tego samego produktu w kolejnych glosowaniach w sytuacji, gdy "problem klodki" nadal nie jest rozwiazany.
-
Z tego samego powodu z którego wszystko wygląda tak jak wygląda - cokolwiek robią jest to pozbawione jakiegokolwiek procesu myślowego.
-
znowu to samo kogo to jesxcze dziwi ? chyba wchodzi ta nowa technologia
-
Jak się prześledzi historię targu gildii to non stop powtarza się jedno i to samo. Nic nowego
Zero motywacji aby robić nawet te zadania widząc takie nagrody
-
Kolejny miesiąc ze starymi "kotletami"....
-
Dzień dobry!
Skonsultowałam temat napotykanych utrudnień w Targowisku Gildii z naszymi specjalistami. Sprawa owej kłódki została zgłoszona już przez nas twórcom gry. Przepraszam za niedogodności z tym związane i proszę o cierpliwość w czasie, kiedy nasi specjaliści pracują nad poprawkami.
Niestety nie mamy możliwości określenia, kiedy opcja zakupu budynku zostanie odblokowana i czy w stanie się to trakcie tej sesji. Niemniej na pewno nasi deweloperzy będą chcieli zająć się sprawą możliwie jak najszybciej.
Dziękuję za zrozumienie i okazaną cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa