Zgłaszam problem z logowaniem - wiele osób nie może się zalogować nawet żeby zgłosić to na forum. BB, może naprawicie?
Komunikat:
"Przykro nam, wystąpił błąd. Prosimy odświeżyć stronę i spróbować ponownie."
Wersja do druku
Zgłaszam problem z logowaniem - wiele osób nie może się zalogować nawet żeby zgłosić to na forum. BB, może naprawicie?
Komunikat:
"Przykro nam, wystąpił błąd. Prosimy odświeżyć stronę i spróbować ponownie."
Witam!
Zdajemy sobie sprawę z występujących niedogodności. Nasz zespół pracuje nad rozwiązaniem.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Dobre i to. Może jakieś info na stronie głównej?
Witam
Jak zawsze przed rozpoczęciem jakiegokolwiek eventu problemy z logowaniem :( przecież to by było święto, gdyby działało jak należy.
Nie można się zalogować na żadnej przeglądarce, udało sie znajomemu przez FC, ale nie wszyscy tak się logują :( syf jak zawsze
Droga Penelopo,
a czy mogłabyś w ramach aktualizacji napisać co się dzieje i jak długo to jeszcze potrwa? Bo pustki w grze, prawie nikogo nie ma a ci najbardziej zainteresowani nie mogą tu nic napisać. Ale mogą przeczytać.
To "utrudnione logowanie" to taki eufemizm. Prawda jest brutalna - jak ktoś się chce zalogować, nawet po relogu, to w żadnej przeglądarce nie da się tego zrobić.
cyt. "Droga Penelopo,
a czy mogłabyś w ramach aktualizacji napisać co się dzieje i jak długo to jeszcze potrwa? Bo pustki w grze, prawie nikogo nie ma a ci najbardziej zainteresowani nie mogą tu nic napisać. Ale mogą przeczytać.
To "utrudnione logowanie" to taki eufemizm. Prawda jest brutalna - jak ktoś się chce zalogować, nawet po relogu, to w żadnej przeglądarce nie da się tego zrobić."
dołączam się do postu DulceIglesias i juz miałem kilka telefonów od osób grających, że nie mogą się zalogować ani nawet napisać bo supportu bo nie są zalogowani a tylko ci co są zalogowani mogą pisać tutaj na forum oraz do supportu.
Na Czarcim Gaju częściowo sprawę wyjaśnił BB_Taku5. Są problemy.
W ramach ciekawostki dodam, że problem z logowaniem dotyczy wszystkich serwerów we wszystkich krajach oprócz jednego. Tam już jest OK. Zgadnijcie jaki to kraj :)
Wow! zalogowało mnie!
oby do był stały objaw...
dolina odkrywców- przed chwilą mi się udało wbić
ubi już działa