Witam!
Na chwilę obecną nie mogę odpowiedzieć jednoznacznie na to pytanie.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wersja do druku
Wszytko zależy od jakiego poziomy by można było taką rezydke kupić. Jeśli od 71 to jej istnienie pozbawione by było sensu, bo dostęp by miało bardzo wąskie grono graczy, którzy raczej takich budynków nie potrzebują bo wyspy zastawione mają w wieżach / lodowych / arabskich domkach. Tak więc kupowanie ich za klejnoty tylko po to by sprzedać za jakiś surowiec, który najpewniej już i tak wylewa sie z magazynu nie miałoby najmniejszego sensu. A raczej nikt logicznie myślący nie kupił by takiej posiadłości za lodową/wieże itp co daje porównywalną populację.
1. Myślałem raczej, żeby ograniczenia poziomowego nie było (jak przy rezydencji) ale może jednak 50+?
2. Znam gros ludzi, którym wylewa się z magazynów a i tak handlują czym się da, żeby wylewało się im jeszcze bardziej. Do tego stać ich na wydawanie klejnotów tylko po to, żeby sprzedać coś i w jak najkrótszym czasie uzyskać zasoby, z którymi i tak nie będą mieli co zrobić, i tak w kółko.
3. Na jakimś etapie gry nikt logicznie myślący nie kupi zwykłej rezydki za 95 niebieskich.
4. Na żadnym etapie gry nikt myślący nie kupi 100 szt rudy tytanu za 600 gwiezdnych monet a ta i parę innych, wydawałoby się pozbawionych sensu ofert, w sklepie istnieje.
Jak powiedziałem wcześniej, gnanie do 71 tylko po to, żeby ją postawić za zasoby może być tak samo pozbawione sensu dla jednych, jak jej kupno za klejnoty dla drugich. Więc moje pytanie brzmi raczej czy jest jakiś rzeczowy argument przeciwko pojawieniu się takiej Posiadłości u Architekta, bo osobiście takiego nie widzę.
ten sam budynek (tylko w wersji premium) -> takie samo ograniczenie levelowe.
To sie fachowo chyba nazywa lemingoza, a nawet jesli nie to traktowac to nalezy raczej jako jakas forme patologicznego uzaleznienia od gry niz jakiegokolwiek racjonalnego postepowania.Cytat:
2. Znam gros ludzi, którym wylewa się z magazynów a i tak handlują czym się da, żeby wylewało się im jeszcze bardziej. Do tego stać ich na wydawanie klejnotów tylko po to, żeby sprzedać coś i w jak najkrótszym czasie uzyskać zasoby, z którymi i tak nie będą mieli co zrobić, i tak w kółko.
Witam ponownie!
Dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji i głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy pomysł nie cieszył się poparciem na tyle wysokim, by BB_Penelopa mogła przekazać go do Developerów, w związku z tym zostanie zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Victoria