jestem na nie, to kolejne dane dla bb do sumowania itp, i znajac programistow bb wyszedlby niezly galimatias, jak nie moga juz od ponad pol roku poradzic sobie z brakiem kropek w gildiach , i tylko bb pisze ze pracuja nad tym
Wersja do druku
jestem na nie, to kolejne dane dla bb do sumowania itp, i znajac programistow bb wyszedlby niezly galimatias, jak nie moga juz od ponad pol roku poradzic sobie z brakiem kropek w gildiach , i tylko bb pisze ze pracuja nad tym
Witam!
Ponownie proszę o dodanie ankiety.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Jest ankieta :)
Wiekszosc zloz jest pogrupowana w 2-3 grupy wiec w ciagu -nastu sekund mozna obejrzec wszystkie - wystarczy umiec sie poruszac po sektorach za pomoca skrotow klawiszowych.
Stanu kamienia nikt normalny nie kontroluje z prostego powodu - geolog znajdzie nowe zloze w pare minut + surowiec jest praktycznie bezwartosciowy po osiagnieciu nawet niskich levlei, o srednich nie wspominajac.
Ogolnie to nauczony doswiadczeniem mysle, ze jedyny widoczny efekt istnienia takiego okienka bylby taki, ze by sie otwieralo niepotrzebnie przy logowaniu tak jak to teraz jest z zadaniami (i czego BB nie potrafiloby naprawic przez nastepne 1-2 lata).
Witam!
Dziękuję za dodanie ankiety i zapraszam do głosowania.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
a nie prościej przeorganizować istniejące już podsumowanie gospodarki zamiast dodawać nowe okno co spowoduje tylko nowe bugi?
Jest to jeden ze sposobów rozwiązania problemu. Jak dla mnie ok.
Phi, ja taki przegląd ogarniam w minutę bez dodatkowych zestawień. Używam do tego skrótów klawiszowych, bo pamiętam doskonale, gdzie i co się znajduje. Trudno aby było inaczej, jeśli dysponuję swoją wyspą od 4 lat, a ona mi się nie zmieniła o jotę. Tak więc mówię temu pomysłowi nie. Głównie dlatego, że zajmie to BB sporo czasu i nie obejdzie się bez problemów technicznych. Po drugie, jak tak dalej pójdzie, to dojdziemy do sid meier's civilization, a wtedy to już nie będą NASZE SETTLERSY. Po trzecie, jest mnóstwo innych dziedzin, nad którymi BB się powinno skupić i je dopracować. Choćby kolonie i ich obrona, wykorzystanie nadmiaru drewna mahoniowego czy platyny. Warto też wspomnieć o uśmierceniu handlu dorzucaniem graczom manufaktur czy innych budynków robiących coś z niczego. Gra ostatnio idzie w dobrym kierunku i nie cudujmy.
Witam!
Głosy są bardzo podzielone, zapraszam do dalszej dyskusji.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa