Pomysłów dotyczących slotów juz wiele było ;) Moim zdaniem BB i tak nie wprowadzi dodatkowych slotów (chociaz głosowałam za, jak wiekszosc) i zawsze będą 2 , więc zniesienie rozróżnienia jest jak najbardziej ok ;)
Głos za :)
Wersja do druku
Pomysłów dotyczących slotów juz wiele było ;) Moim zdaniem BB i tak nie wprowadzi dodatkowych slotów (chociaz głosowałam za, jak wiekszosc) i zawsze będą 2 , więc zniesienie rozróżnienia jest jak najbardziej ok ;)
Głos za :)
Temat był wielokrotnie wałkowany. BB pewnie nie doda kolejnych slotów, bo to by zanadto obciążało serwery.
Likwidacja rozróżnienia by była fajnym sposobem na złagodzenie niedogodności które powodują ograniczenia w ilości slotów.
Witam!
Dziękuję za oddane głosy! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam ponownie!
Bardzo dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Jestem za zwiększeniem lub ustawienia chociaż dwóch równoważnych przygód np: jednego alibale można robić "wolnym dropem" kilka dni a w drugim slocie przygody szybko robić.
Jestem za zmianami - na lepsze dla Graczy
Źle postawione pytanie. Należy zapytać ,,Czy jesteś za dodatkowym slotem do przygód" Pewne jest że 3 sloty powinny być bo większość robi przygody 3 osobowe + ewentualnie 4-ty jak wpada zadanie z przygodą.
nie cierpie dodatkowych slotow:P
Jestem ogólnie za wprowadzeniem 3 slotów bez rozróżniania.Cytat:
Z drugiej strony to samo: jestem u kogoś na przygodzie i jak ten ktoś np. umrze, to co ja mam dalej robić? Skończyć - niegrzecznie i nie zawsze się da, siedzieć z zajętym slotem, się tłumaczyć i tak dalej - też trochę dyskomfort.
Ale ten przykład z umieraniem to chyba nie na miejscu.
Witam 3 sloty w sam raz :)jestem na tak