u mnie podobne cuda się dzieją niestety - lekko irytujące :)
Wersja do druku
u mnie podobne cuda się dzieją niestety - lekko irytujące :)
U mnie dzisiaj to samo - trzeci raz w tym tygodniu!!
Napisałbym do supportu, ale czyszczenie ciasteczek nie pomogło, więc możliwości pomocy z ich strony chyba się wyczerpały.
Także mi zatrzymał sie czas na wyspie. Nawet bym tego nie dostrzegło, gdyby nie to, że jak co dzień rano chciałem odpalić premie z boiska a tu cooldown jeszcze 3h :O
czyżby tylko nową ziemie to tylko dotknęło?
U mnie dziś w nocy czas stanął na ok. 6h :( wrrr...
U mnie to samo. Nawet pewnie bym tego nie zauważył, ale czas bufów mi się nie zgadzał, gdyż wynikałoby z pozostałego czasu, że rzuciłem bufy po godzinie 14.00, a było to niemożliwe, bo do pracy wychodzę ok. 12:15. Zamrożenie trwało pewnie ok. 3h. Komp śmiga 24/7, a i tak nie wiedzieć czemu przy zminimalizowanym oknie przeglądarki dość często gra freezuje i po tym jest komunikat o potrzebie odświeżenia okna z grą.
u mnie to samo wyspa zamiera na jakiś czas:{
Penelopo jak widać problem nie jest jednostkowy, jako cm możesz użyć swych kontaktów i przekazać informację dalej, aby gracze nie zasypali supportu wiadomościami.
Mam wrazenie, ze Penelopa jest tu jedynie od dziekowania za hymny pochwalne na temat BB, bo jakos wielu jej postow o innej tresci w dyskusjach nie widze. Ot takie to wychodzenie do "community". Szkoda.