Ja tam odpisuję, ale nie wiem czy nie wysyła wiadomości czy tylko nie zapisuje w wysłanych? :/
Wersja do druku
Ja tam odpisuję, ale nie wiem czy nie wysyła wiadomości czy tylko nie zapisuje w wysłanych? :/
Antykemot gratuluję :-)
Ps.: W ustawieniach w profilu forum możesz zmienić, żeby zapisywalo Ci kopie wysłanych wiadomości w skrzynce nadawczej.
Rkacz,czekam na oprawę muzyczną
Wiersze częstochowskie, - Rymy - to naprawdę twórczość. To niczym się nie różni od komunistycznej i amerykanerskiej propagandy. Koszmar. w jakim świecie ja żyję. Co za gnioty. Jakbym w kościele był.
Komuś się jednak podobało :p
Nie aspiruję do miana poety. Niemniej jednak, w dobie wszechobecnej komercji i gniotów (za które rzekomi artyści pobierają tantiemy, o jakich nawet mi się nie śniło) nie lepszych od moich wypocin, postanowiłem popełnić takie "cudo" i podzielić się nim ku uciesze gawiedzi. Skoro choć kilku osobom przypadło "toto" do gustu bądź wywołało uśmiech na twarzy, to już jest więcej niż się spodziewałem. A że nie wszystkim musi się podobać, to rzecz tak oczywista jak to, że po przecinku nie stosuje się myślnika a zdanie zaczyna się wielką literą, itp. Co do rymów - mieszkam blisko Częstochowy, więc poniekąd czuję się usprawiedliwiony ;) Do kościoła nie chodzę, zatem tamtejsze klimaty są mi zupełnie obce.
PS
Jako, że jestem nader empatyczną istotą, zalecam omijanie tego działu forum szerokim łukiem.
PS 2
Mam nadzieję, że obyło się bez torsji...
kinia19910, wykrakałaś!!! :D ;)
ad. PS: znalazłem tę opcję, tylko trochę za późno... :p Ale dziękuję za pomoc :)
Masz zdolności żeby na święta zawsze w prezencie dostać 500 klejnotów
Chyba nie mam wyjścia... ;) Lecę po balerinki :D
co sądzicie o moim wymyślonym na szybcika?
Obudziłem się dziś z rana z myślą: kupie w evencie weterana,
Choć lepszy by był MSW- skąd wziąć pisanek tysiąca 4 i pół?
Kilka razy wskoczę do grobu to łatwy sposób pisanek przychodu.
W Czarnych rycerzach ogarnę dropy, dostane za to jaj minimum pól kopy,
Zrobię krawca bohatera to jeszcze surowców się dozbiera.
Nawet odkrywcom dopisuje szczęście przynoszą pisanki w wielkanocnym evencie.
Posiedzę tu i poklikam to nazbieram pisanek nawet na ulepszony warsztat rzeźnika.
Dzieki