Czasem jest. Ale tylko za waluty premium. Mogłaby być jak dla mnie dopuszczalna, ale za jakieś 7-10k klejnotów. Bo jednak to fanaberia, kto chciał to wymyślił sobie sensowny nick już na starcie. Zaś zachcianka powinna kosztować.
Wersja do druku
A, no niech kosztuje 7-10k, ale niech jest wgl. taka opcja.
Jestem na nie - na pohybel handlarzom kontami :P
Ładne zwyczaje na tym Nowym Świecie, że konta w parach się sprzedaje. A pisanie z dwóch kont w tym samym wątku, to już wystawianie się na strzał;)
kto taki pisze z dwóch kont? bo nie zauważyłem
Jeżeli, mowa o mnie to padnę... Chociaż, w sumie faktycznie dziwne, że bronię czyjegoś pomysłu.. to na pewno, ja go założyłem z mojego drugiego konta, bo przecież tu każdy prawie jest na nie. Gracz, który się do tego nie stosuje, automatycznie jest oszustem.
Dziecinada i strata czasu na tym forum.
Awatar tan nick zdecydowanie nie
Witam,
Uważam, że powinna być możliwość zmiany awatara i nicku ale: po osiągnięciu poziomu np. 40+ ; oraz opłata niekoniecznie w klejnotach ale odpowiednio wysoka, proponuje fasole ewentualnie łodygi.
Ja jestem na tak!
Fasole i łodygi? Nie, za łatwo je zdobyć. Limit lvlowy też jest nie fair. Jak dla mnie nie powinno być możliwości zmiany, zwłaszcza nicku. A jak już musi być to za duuużą pakę klejnotów, tak żeby kanciarzom się nie opłacało.
nick powinien być niezmienialny
Nick powinien być zmienialny, ale na ściśle określonych zasadach. Przede wszystkim nie powinien być zmieniany z automatu, bo komuś się tak podoba, tylko na zasadzie petycji wysyłanej do BB o zmianę poprzez formularz w profilu. Coś na zasadzie: stary nick, świat, powód zmiany, a weryfikacja ze strony BB na podstawie podanego powodu, stażu w grze, braku karalności za łamanie zasad gry itp. Natomiast po przychylności ze strony BB, przez jakiś czas, powiedzmy 30 dni, nowy nick byłby wyświetlany na czacie w towarzystwie starego np. user123 (konkur4), a wszystkie czynności związane z nickiem w grze tj. wyszukiwanie do znajomych, lista członków gildii, zapraszanie do przygody, następowałyby z użyciem już nowego nicku.