Witam,
problem rezydencji jest, są po prostu nie poręczne więc warto być zmienić. Inna sprawa ze tematy pojawiają się tu jak po grzyby po deszczu a wprowadzone zmiany żyją własnym życiem jak dawanie premii strefowych...
pozdr.
Wersja do druku
Witam,
problem rezydencji jest, są po prostu nie poręczne więc warto być zmienić. Inna sprawa ze tematy pojawiają się tu jak po grzyby po deszczu a wprowadzone zmiany żyją własnym życiem jak dawanie premii strefowych...
pozdr.
w prawie każdym temacie nasza penelopa, zachęca/nabija posty do głosowania/dyskusji, a tu cichosza
widze cztery" psy ogrodnika" przeczytało ten temat
Zawsze się ktoś znajdzie, że powie nie, bo myśli dokładnie tak jak jest napisane w drugiej opcji w ankiecie "... ja już mam wszystko postawione, niech nowi nie mogą. "
To się tyczy nie tylko tego postu, ale i innych także...
bb jak zawsze najpierw robi pózniej mysli jestem za jak cholera:)))
po zatym to nie fer wobec młodszych graczy by mieli gorzej niz stare wygi
Mnie to wnerwia, że wywaliłam surowce na ustawienie budynków tak by ustawić sobie wspaniałe a tu niespodzianka bo 3 szt już w danym miejscu postawić nie mogę bo albo pieniek albo drzewko wyrosło. Jak bym wiedziała, że tak będzie nie przestawiała bym budynków na wyspie no ale jak zwykle pomysłodawcy mają w głębokim poważaniu to, że takie pomysły wręcz chore utrudniają nam grę.
Mam nadzieję, że za takie niespodzianki ci co kupują klejnoty za kasę też się im odwdzięczą i sprzedaż klejek im spadnie a tym samym saldo na kontach bankowych będzie tak samo mniejsze i drażniące jak teraz ta sytuacja z miejscem, które zrobiłam, a które znikło.
I jedna podstawowa prośba, że jak podają, że nie ma prac konserwacyjnych to niech w tym czasie nic nie chrzanią w grze nocami bo takie podejście świadczy tylko o tym, że mają nas za idiotów.
Ciekawe czy te kombinacje to twór mężczyzn ubisoftu
Witam!
Zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa