U mnie na wyspie zablokowali się generałowie atakujący obóz bandytów, atakują już 24h. Odwrót nie działa, co mam zrobić?
Wersja do druku
U mnie na wyspie zablokowali się generałowie atakujący obóz bandytów, atakują już 24h. Odwrót nie działa, co mam zrobić?
Działa, ale musiałem kupić nowego generała.
Witam.
Aby rozwiązać problem, należy wysłać kolejnego generała do obozu, następnie nakazać mu odwrót, w ten sposób generałowie, którzy zniknęli, również powrócą.
Proszę o kontakt z supportem graczy, którzy użyli premii do zniszczenia obozu, na którym zablokował się generał.
Pracujemy nad całkowitym wyeliminowaniem powyżej opisanych niedogodności.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam.
Zapraszam do zapoznania się z najnowszymi zmianami w grze.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
A u mnie utknął po raz kolejny:(Cytat:
Generałowie nie utkną podczas ataku
Gdybym ja miał takie problemy z generałami to po pierwsze poczytałbym wcześniejsze posty. Gdy to nie zadziała byłbym bardziej pasqdny dla supportu i BB jako całokszałt
Pusciłem atak 4 generałów na obóz archipelagu. Genrałowei zabloklowali sie w ataku. Nie pomaga relog, odwrót i nic innego. Zaatakowany obóz jest zblokowany i kolejne ataki idą na następny obóz. Patrząc na posty wyżej to publikuję tak informacyjnie, żeby suport wiedział, że takich sytuacji jest więcej.
Opisany wyżej sposób z atakiem na zablokowany oboz kolejny generałem i odwrót działa :)
Brawo