no juz ponad 2 miesiace pracuja masakra a zgloszenie z problemu z zadaniem na 66 udalo im sie rozwiazac w ciagu 2 dni
no juz ponad 2 miesiace pracuja masakra a zgloszenie z problemu z zadaniem na 66 udalo im sie rozwiazac w ciagu 2 dni
Nie rozumiem, po co czekać na odpowiedź typu: "Zmień przeglądarkę, wyczyść cache" ;)
Będzie z tym spory problem. Ja cały barchipelag podbiłam mma z 1R assami, strzałkami i dobitkami rekrutów z puszkami, w jednym tylko miejscu troszke chyba łuków też poszło i zbrojnych. Rycerza ani jednego tam nie wysłałam i tak samo żadnej jednostki elitarnej oprócz zbrojnych:) Dopiero 62 lvl, podbiłam juz dawno temu.
3 miesiace mija sa jakies perspektywy na rozwiazanie problemu ?
bijcie wielkanocny oboz rycerzami zeby zaliczyc tak jak przypuszczalem sie udalo ufff
http://screenshooterusnortheu.blob.c...tqeqjcrwgfluuj
Mi niestety zadanie wskoczyło kiedy już w obozie wielkanocnym siedzieli Aleks, Denis, Bob i jakieś wojsko. 50 rycerzy wtopiłam :(( Oczywiście generał poszedł do ataku kiedy już na garnizon zostały wrzucone wszystkie łapówki dla tych 3 i 19 hojnych ofert. Nie pomogło :((
Więcej nie słałam, bo szkoda wojska. Napisałam do suportu - o dziwo odpowiedź szybka. Jednak porada dnia - nastawić w koszarach wojsko potrzebne do ataku. Jakoś nie pomaga, tym bardziej, że rycerze produkują się praktycznie non stop na przemian z konnymi zbrojnymi.
Ciekawe co dalej suport zaproponuje.
przecież skład major+46 Konny Zbrojny+ 224 Rycerz pokonywał bez problemow ten obóz,a w zadaniu miałaś użyć 50 lub więcej rycerzy
Właśnie stanęłam z tym zadaniem oko w oko. Pytanie do osób które pisały do supportu, coś pomogli?