Bardzo dobry temat . W 100 % popieram Artura . Robię przygodę z ogromnymi stratami a w dropie nie mam nic poza expo . Lotnicy otrzymują przygody i budynki ... coś tu nie jest tak jak powinno być .
Wersja do druku
Bardzo dobry temat . W 100 % popieram Artura . Robię przygodę z ogromnymi stratami a w dropie nie mam nic poza expo . Lotnicy otrzymują przygody i budynki ... coś tu nie jest tak jak powinno być .
po 1 z drwala mozna nie dostac wogole zaprawy a mozna tez dostac 2 sloty po 400 plus premium czyli 1200 zaprawy a w najgorszym wypadku jak wpadnie 2 x 1500 fasoli z premium 4,5k fasoli to na 500-600 zaprawy powinno starczyc ;)
po 2 z wprowadzeniem zmian ze surka typu saletra ruda tytanu egzo czy granit pozyskuje sie z wyspy dla mnie te surowce stracily wartosc ...wydobywa sie milion granitu w 2 tygodnie i wszystkiego w opor bez sensu robic przygody dla czegokolwiek poza expem czyli oplacalnosc czasowa przygoda ktora ma najkrodszy czas koszar w przeliczeniu na 1k expa czyli najpierw zlodzieje madrosc drwal ......
Na testowym juz poprawli lampe oliwna :) Teraz daje kosmiczna ilosc 70 zaprawy :D
Cytat:
Adventure: In Aladdin and the Oil Lamp the grout reward has been changed to 70
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 12.01.2016 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos