Ja też nie mogę zalogować się od rana do gry. Obszar serwera uszkodzony. Za to forum mogę sobie poczytać :) Zwariuje ze szczęścia.
Wersja do druku
Ja też nie mogę zalogować się od rana do gry. Obszar serwera uszkodzony. Za to forum mogę sobie poczytać :) Zwariuje ze szczęścia.
Mi się wyspa wywaliła jak wracałem z przygody, jakiś tam generał z innej (odbierałem dropa) powinien był wrócić - podejrzewam, że "nowe" miejsca do lądowania gienków psują. Żyje tu ktoś z BB? Może by tak dać znać programistom, że tu może być przyczyna? Support jak zwykle milczy, pewnie jutro zapyta czy już jest ok...
"Obszar serwera uszkodzony" - zero pomocy z supportu, do gry nie mozna sie zalogowac, mnie wywalilo w trakcie grania.
Niestety i u mnie podobny problem. 2 dni przygotowań do odpalenia premium, pierwsza ekspedycja i od razu zonk.... ;/ Wiec premium sobie spokojnie leci a ja nie moge uruchomic zadnej przygody....
Heh, widze, że nie jestem sam.
Zaczynamy event, odpalamy premium i godzine później
http://files.tinypic.pl/i/00716/89pbxyyf8765.jpg
Zachowajmy spokój do jutra, a jutro zaczniemy panikować.
Jak się kolegom uda - zakończcie przygodę beze mnie :/
EDIT: ten komunikat jest błędny, powinien brzmieć: spróbuj jutro, bo dzisiaj to już po ptokach :p
mam ten sam problem
OBSZAR SEVERA Uszkodzony
22-10-2015 od godziny 13:XX
mam od godziny identyczny komunikat:
http://files.tinypic.pl/i/00716/89pbxyyf8765.jpg
Nawet dziwiłem się, że ostatnio tak mało błędów jest w grze :cool:
"Obszar serwera uszkodzony" - wywaliło mnie po 8 rano i cały dzień się loguję i nic oczywiście mordę sobie wytrą jak zawsze jakąś głupią wypowiedzią a straty nasze w pierwszym dniu nieocenione zero robienia przygód brak możliwości zapodania premii , brak możliwości wysłania odkrywców,konto premium rano będzie już po a szanowny suport odpowie za 10 dni że to nie z ich winy A CO K....a z mojej winy
Widać po postach na forum że problem dotknął całkiem sporej grupy graczy. Cudów nie oczekuje ale przy takiej skali nie za bardzo będą mogli przejść nad tym do porządku dziennego i powiedzieć Polacy nic się nie stało:)