Dokładnie, komunikat, obszar uszkodzony, spróbuj ponownie i wyrzucanie z gry. 2 godziny do końca i lipa na całego..
Wersja do druku
Dokładnie, komunikat, obszar uszkodzony, spróbuj ponownie i wyrzucanie z gry. 2 godziny do końca i lipa na całego..
Tyle że ja pytam czy po ukończeniu czasu scenariusza 4h możecie robić inne przygody??? Bo ja nie mogę odpalać, pisze mi komunikat...
ja robilem ten scenariusz rano i nadal nie moge odpalic żadnej przygody
aha ja mam to samo-trzeba podobno czekać na wiadomość 24h-tak piszą wyżej
Miałem tak samo jak w pierwszym poście
Podobny problem miałem. Podczas wykonywania scenariusza wywaliło z błędem uszkodzonego serwera. Po skończeniu czasu otrzymałem wielka figę - 1 starcoin. Brawo bb. Napisałem do supportu i oczekuję albo nowego scenariusza albo rekompensaty bo oczywiście materiały na premie poszły się..
podobna sytacja jak kolega ma --"w tym obszarze wystapil blad prosimy sprobowac ponownie" i tak mozecie sie bawic bez konca
Po trzech latach grania w tą grę chyba czas poszukać jakiejś innej, bo ta spada na psy.
Powody
max 50 lv
przygody które niby mają działać - nie działają
długi czas oczekiwania na poprawki i w ogóle na jakąś odpowiedź ze strony Supportu.
No a PVP to już mistrzostwo świata
Szkoda pisania i nerwów.
Ja osobiście za następną się nie biorę dopóki nie dostanę odpowiedzi z supportu (może nigdy), z kolei patrząc na drop kolegi powyżej to także mnie nie przekonuje, żeby po raz kolejny robić scenariusz, dwa hot-dogi trochę rudy złota i tytanu - bez rewelacji, biorąc pod uwagę przy tym, że wcześniej potrzeba granitu na premie zadaniową
mam to samo :((