skoro nie ma co robic to moze warto byloby zaproponowac wprowadzenie czegos nowego i wartosciowego za lux towar, zamiast jeszcze podbijac populacje ktorej ludzie juz i tak maja w nadmiarze ?
Wersja do druku
skoro nie ma co robic to moze warto byloby zaproponowac wprowadzenie czegos nowego i wartosciowego za lux towar, zamiast jeszcze podbijac populacje ktorej ludzie juz i tak maja w nadmiarze ?
Wszystkie trzy opcje są dziwne.
Wybieram, aczkolwiek nie do końca opcję: NIE INTERESUJE mnie to bo malo gram
Gram dużo, ale koszty są po prostu nie współmierne do wartości lodowej.
Jak dla mnie spoko, chociaż wolałbym kompleksowe rozwiązanie dla wszystkich ekskluzywnych budynków do popu. Ja nie mam ani jednej lodowej i mieć nie będę bo mi się nie podobają ;-) za to mam dużo wspaniałych rezydek, więc czemu wykluczać mnie z tych zmian ;) niech każdy budynek dostanie kolejny poziom ;)
O tym pisalem podniesc wszystkie i wszyscy beda zadowoleni swoja droga skoro szkolki podniesli i pop rosnie 5x szybciej a w dodatku w przygodach wpada wiele wiecej ludzi to wydaje sie oczywistym podniesienie pojemności populacji budynków.
Możliwość levelowania szkółek w towarzystwie 6 levelu całości gałęzi związanej z produkcją chleba oraz tłumów osadników w dropach którzy dodatkowo automatycznie się dodają po wrzuceniu dropa do magazynu świadczy o tym że decydenci tej gry jej nie ogarniają wprowadzając coś co się wzajemnie wyklucza. I zwiększenie pojemności budynków populacyjnych niczego tu nie zmieni bo zapełnienie dodatkowej przestrzeni to kwestia kilku kliknięć.
lodowa poziom 2
koszt: 7000 łodg , 650 zaprawy , 670 monet , 800 egz desek , 750 granitu
wiem że mam 35 level ale sobie proponuję :D
kiepski pomysł. Że niby czemu mają podnosić levele w lodowej skoro to tak samo kolekcjonerski budynek jak biały zamek czy mroczna forteca. Niech lepiej wprowadzą możliwość podniesienia rezydencji na poziom 6. Cena 1000 granitu i 300 zaprawy.
Tyle że z tych graczy którzy mają jeszcze ten budynek nikt nie ma nawet 4 levelu:)