ja logowałam się po 8 rano i aktualizacja już była ;-)
Wersja do druku
A mimo wszystko uważam że to są kpiny, dzisiaj robią dwugodzinna przerwę na aktualizację a na jutro jest zaplanowana ''planowa przerwa techniczna'' i ....aktualizacja......ciekawe jakie ''niespodzianki'' z tym związane nas czekają. życzę dużo cierpliwości :)
informacja była już wczoraj co najmniej ,czytać Wam się nie chce to teraz brać ksiażki w raczki
I to jest właśnie to, o czym pisałem.
Gdyby info o konserwacji było normalnie a nie w formie aktualizacji którą nie każdy zauważył całej tej dyskusji i kolejnych postów nie było.
CUKOLAND
Ja czytam wszelkie informacje, tą miałem w pamięci "odhaczoną jako przeczytaną" i dlatego aktualizacja mi umknęła, zwłaszcza, że po tej informacji pojawiła się następna. Podświadomie szukałem najnowszej informacji ignorując już przeczytane.
I to samo miało wielu graczy którym nie można zarzucić, że nie czytają nowości.
a po co, dla hecy niech większość przeoczy, i ubaw po pachy
"Aktualizacja: Dodatkowe poprawki zostaną wgrane w środę, 17 grudnia (jutro), w godzinach od 10:00 do 12:00 czasu polskiego. Podczas wgrywania gra będzie niedostępna. Tego samego dnia zostaną rozesłane prezenty."
ja najchętniej poznałbym nazwiska tych "profesjonalistów" z dokładnością tego, który/a za jaki wycinek tej gry odpowiada - odpuściłbym nawet te przyobiecane prezenty. Może na wzór filmów , gdzie podaje się kto jest odpowiedzialny za muzykę, światło, kostiumy itd, itp - niech ci panowie i panie także nabiorą " blasku " za swoją prace.
No cóż, domyślam się że jest to wielką tajemnicą i to nie ze względu na próbę "podkupienia" owych "profesjonalistów" przez konkurencję a z obawy przed "medalami" jakimi byśmy udekorowali niektórych z tego towarzystwa
CUKOLAND ma rację. 99% graczy ma gdzieś komunikaty ze strony głównej. Informacja o dzisiejszej przerwie technicznej była już wczoraj. Ale po co cokolwiek czytać. Dwa kliknięcia (bo hasło przecież zapisane w przeglądarce) i do gry. A jak nie chodzi to najpierw na forum obsmarować, najlepiej zakładając kolejny wątek na ten sam temat, a dopiero potem szukać przyczyn.
Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził. Nie ma informacji - źle. Jest, i to wystarczająco wcześnie - też źle bo forma nie pasuje.
Mundek_May, lubię twoje komentarze bo z reguły są trafne i walą kogo trzeba prosto między oczy ale teraz chybiłeś :)
Edit: Informacja dla "aktywnych forumowiczów" - na głównej pojawiła się informacja o przedłużeniu przerwy technicznej do 13:30.
oni jutro beda robic konserwe na 3 tygodnie wiecie ile bedzie trwala xD - no oczywiscie 3 x dluzej niz przewidziany na nią czas xDDDDD
zwolk.
Coś mnie się zdaje, że na głównej we wiadomościach też trochę namieszali. Wczoraj gdy grałem przed południem było info jedynie o przerwach technicznych rozpoczynających się od 18. grudnia.
Gdy dziś logowałem się do gry, na pierwszym miejscu była jakaś inna wiadomość o walce z problemami na serwerze.
Ta poprzednia wczorajsza, była już u mnie zaliczona jako- przeczytana. ;)
A to info o dzisiejszej konserwacji dopisali sobie po prostu do wczorajszej wiadomości.
Trochę sami namieszali. Do tego jak widzę, na głównej zniknął już wczorajszy komunikat o problemach z logowaniem a na miejsce pierwsze dopiero teraz wskoczył edytowany komunikat o przerwie technicznej. Trochę jednak nasi kochani BeBecy sami zamieszania narobili.
Dziwne że niektórzy także sobie 'odhaczyli' wiadomość, a jednak zauważyli zmianę. Ah te meandry działania mózgu :)