-
Moim zdaniem osadników powinni całkiem usunąć z dropów obecnie chleb jest 4x tańszy od marmuru, a nie tak dawno był od niego droższy. Robiąc niektóre przygody otrzymujemy więcej osadników niż zużyjemy to jakiś absurd bo jak ktoś do tego ma kilka szkółek wiejskich to co ma z nimi zrobić wsadzić sobie w ... gwiazdę? Populacja ciągle na full, a szkółki ciągle stoją i nie mogą produkować nad limit. Najbardziej w tym wszystkim poszkodowani są posiadacze premium bo im jeszcze bardziej się populacja zapycha zróbcie coś z tym!!! A osadnikami nie da się handlować i co mają tak leżakować w gwieździe do usr... no właśnie, aż może, może, MOŻE kiedyś zginą? Mam zamiast ulubionej przygody robić jakąś trudniejszą tylko po to aby pozbyć się osadników? Absurd.
-
Hehe a jak miesiąc temu pisałem, że tak będzie z chlebem to mnie za krzyczeli, że nie mam racji. Nie produkuję chleba to dla mnie to dobrze, nie dawno ciężko było skupić chlebek po 40, teraz ściągam z rynku po 20-25:-) Ale tym co zainwestowali w 6lvl i nowe silosy do łańcucha chlebowego to serdecznie wspöłczuję....
Swoją drogą miecze z brązu tanieją czy mi się wydaje?
-
Z osadnikami to stanowczo przesadzili, całkowite usunięcie byłoby chyba zbyt drastycznym posunięciem, ale znaczna redukcja byłaby rozsądna, bo obecnie szkółki stały się zbyteczne, a dodawanie dropu wprost do magazynu mimo że znakomite to często nie można go wykorzystać właśnie przez osadników.
Miecze faktycznie coś ostatnio staniały.
-
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 26.12.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos