Tak masz komentarz że nie da się wejść na wyspę. Dostałem info od supportu że wpłyneły moje wiadomości-hehe 10 ich było :)
Wersja do druku
Tak masz komentarz że nie da się wejść na wyspę. Dostałem info od supportu że wpłyneły moje wiadomości-hehe 10 ich było :)
Mar85 pewnie odpowiedzą ci w poniedzałek :)
Jaki jest czas oczekiwania na ich odpowiedź, napisałem 12 wiadomosci z ich strony rekacji brak?? Czy Support pomaga komus czy mam uzanć że własnie moja przygoda z The Settlers dobiegła końca??
nikt z gildii też nie może wejść na wyspę mar-a:(
Napisałem wszystko w jednym poście-co oni tak długo robią nie wiem :(
odpisują innym na bany :)
zazwyczaj odpowiadają w takich wypadkach po 2 dniach po dokładnym sprawdzeniu błędu
Nic nie kręce- napisałem 12 wiadomosci w 1 wątku (ticket)-czy tak to trudno zrouzmieć??? Naucz się czytać ze zrozumieniem. 5 dzień już nie działa. Ty napewno bys siedział spokojnie i czekał jak łaskawie Ci odpowiedzą.
Dla Ciebie może i 5-ty, dla nich to ledwo drugi dzień roboczy, bo zgłosiłeś im to późnym popołudniem w piątek. Zwykła reklamacja na mocy prawa rozpatrywana jest bodaj 2 tygodnie, zatem weź na wstrzymanie i wyjdź na słońce czy coś ;). Na pewno masz nerwa, nie wątpię, lecz taki spam wiadomościami, jaki im urządziłeś i labidzenie na forum nic nie polepszy.