Szept miga informując cię, że ktoś pisał do Ciebie podczas twojej nieobecności :)) Ale chyba nie jest to celowe zamierzenie
Wersja do druku
Szept miga informując cię, że ktoś pisał do Ciebie podczas twojej nieobecności :)) Ale chyba nie jest to celowe zamierzenie
Będąc małpą w zoo bez znajomych i mając konto na settlersach, szept też będzie migać, też mnie to irytuje i pamiętam, że jak 2lata temu grałem to też tak było :) Ale co się dziwić jak przez 2 lata jednym z większych sukcesów firmy jest dodanie możliwości przeniesienia łupu od razu do magazynu, za kolejne 2 lata będzie można dropa tak przenieść... huehuehue, można się pośmiać i ponarzekać, od tego jest to forum bo i tak nikt się za ten problem nie weźmie.
Proponuję żeby problemem zajął się pewien ''zakręcony''. Bajer ma słaby, ale pyszałek z niego pierwszej klasy, więc co to dla takiego asa ? ;)
oczywiście że miga z powodu masy błędów ostatnio pojawiajacych sie na tej grze
... i nie licz na to, że to poprawią.
napisałem, żeby poszukać na forum. Ale, że niektórzy szukać nie umieją, a jak papugi kłapią w kółko to samo, to postanowiłem ich wyręczyć i proszę bardzo, zerknijcie sobie do tego wątku:
http://forum.thesettlersonline.pl/th...literka-%C4%85
Jak zastosujecie się do tego szept Wam migać nie będzie. Mi nie miga.
A jednak "pierniczycie Hipolicie" :) To rozwiązuje problem ą w Chrome - i tylko to. Dzięki temu mam ą w Chrome, owszem, lecz szept jak migał, tak miga. Miga też w Firefoxie, Operze, IE.
może wzorowali się na światłach, z rana u mnie na skrzyżowaniu też pomarańczowe miga :)P
Witam,
w związku z brakiem zainteresowania wątkiem /ostatni wpis z 13.07.2014r./
temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Lete