Nadejszła era gier dla myślących inaczej. Musisz im wszystko napisać, aby mogli skończyć grę. Trzeba trochę pomyśleć a nie iść na łatwiznę.
Co wg ciebie potrafi odkrywca? Hę? Może jeszcze mają ci napisać, abyś wysłał do 5-go dnia eventu?!
Wersja do druku
Wysylam znalezione i potwierdzone rozwiazanie tego zadania... po pierwsze musimy wyslac odkrywce na krotkie poszukiwania skarbu... a po drugie musimy byc aktywni - online jak bedzie wracal... wtedy zalicza zadanie... pod warunkiem ze grubasek znajdzie naramiennik :) sprawdzone na 3 kontach w chwili pisania i skutkowalo... ;)
Pozdro IGI
Jak ja i znajomi bylismy nieobecni grubasy znalazly naramienniki i nie zaliczyło... znalezienie bedac onlinie nam pomogło... więc podzieliłem się tym z Wami... może innym co maja z tym problemy też pomoże :) a napewno nie zaszkodzi ;)
Treść zadania brzmi :
"Znajdź na swojej wyspie naramiennik do zebrania"
'znajdź' , czyli jak domniemam "TY" znajdź, czyli jak domniemałem to "JA" mam znaleźć wśród elementow kolekcjonerskich
szukam jak dureń od 5 dni
"znajdź ... do zebrania"
czy to tłumaczyli jacyś Niemcy ?? toż to prawie nie po polsku
Czy to tak trudno napisać że ma to znaleźć odkrywca z krótkich poszukiwań ??
W moim przypadku, odkrywca z krótkich wrócił pod moją nieobecność i przytargał 4x naramiennik, piłki i inne 'pieprzoty'.
Zadanie zostało zaliczone za 2 razem.
To jakieś żarty są?
Mi już kilka razy przynieśli naramiennik z krótkich poszukiwań i zadanie nadal wisi...
Pomijam już, że z treści zadania nie sposób domyślić się, o co chodzi...
przyniósł mi z krótkich i zaliczyło
MarchEvka - pisz do supportu