-
Rano spieszysz się człowieku do pracy ,odpalasz kompa żeby uzupełnić to co się wysypało czyli kopalnie a tu niespodzianka patentów nie ma a na szukanie piłeczek czasu brak.Wracasz z roboty i okazuje ze twoja gospodarka to już nie szwajcarski zegarek bo miedzi zabrakło ,węgielek się kończy ,co robić ? Szukać piłeczek i jeszcze wiązanka do monitora tylko ze on nie winien.Zycze wszystkim cierpliwości i stalowych nerwów a możne by tak wyłączyć kompa ,zimne piwko i meczyk w tv?Rozrywka i relaks gwarantowane i nasi nie graja to i wstydu nie będzie.
-
Witam . Mam to samo z kopalniami . Znikają mi patenty od wczoraj.
-
mi najpierw pokazało -3 patenty a teraz mam 8 do przodu.
-
u mnie od wczoraj również znikają patenty i przy -1 patentów muszę postawić 4 kopalnie , a na wyspie nie widzę już żadnych piłek
-
musiałem chwilę poczekać aż przetrawi komputer wyzbieranie szukajek i potwierdzam, piłki zabierają patenty budowlane
i po ich odnalezieniu patenty wracają
-
Patenty moga też sie pojawić z nikąd ;d
Ja np mam teraz +6 to se szybko postawie 6 kopalni złota ;d
-
Macie pomysł co zrobić jak po wyzbieraniu wszystkich badziewiaków (po raz 3), wyczyszczeniu ciasteczek, zmianie przeglądarki, relogu (xx razy) patenty dalej nie wracają? Support milczy i udaje, że nie ma prolemu.
-
Patenty pewnie wrócą po zakończeniu eventu.
-
haha świetnie do tego czasu moja gospodarka umrze.. od 2 dni nie działa mi cały łańcuch wykorzystujący miedź bo nie moge odbudować kopalni
-
Jest rada na te wszystkie niedoróbki -czytaj mój poprzedni post.