Tylko na Czarcim Gaju jest ten problem? Czy przypadek? Bo nikt z innych serwerów nie napisał.
Do 9 grałam bez problemów, potem coraz większe lagi a teraz jak wczytuję mapę to po długim oczekiwaniu mam komunikat, że serwer przeciążony.
Wersja do druku
Tylko na Czarcim Gaju jest ten problem? Czy przypadek? Bo nikt z innych serwerów nie napisał.
Do 9 grałam bez problemów, potem coraz większe lagi a teraz jak wczytuję mapę to po długim oczekiwaniu mam komunikat, że serwer przeciążony.
podpisuje sie pod wszystkimi czarci chyba nam padł :) milego dnia nie z tso zycze
Brak dostępu, a tam meczyk do rozegrania czeka :(((
U mnie to samo. A czas premium mi ucieka :(
Ale pewnie dostaniemy rekompensatę - po 100 desek i kamieni i inne niepotrzebne rzeczy .
no jaaaa .... premia leci krawce w kolejce chlopaki pewnie dostaja apopleksji, a mnie trafi cholera
Jest nadzieja, że wszystkich wywaliło i nikt nie czeka. Ja byłem zalogowany i nagle pojawił się gość z młotkiem i informacja, że serwery są przeciążone
Ja też mam problem z zalogowaniem. Po kliknięciu "Graj" jest niebieskie tło i dalej nie idzie. Czyszczenie historii ciasteczek, nawet usunięcie i zainstalowanie ponownie przeglądarki nic nie daje.
Nadal serwer jest przeciążony. Czy ktoś wogóle może grać w czarcim gaju??
Problem najwyraźniej dotknął co najmniej trzech serwerów...
Nowy Świat też leży i kwiczy...