-
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Nie chcesz niczego przegapić?
Śledź nas dzięki usłudze Twitter i Facebook.
Zespół The Settlers Online
ŻENADA - ILE MOŻNA
-
zostaly ostatnie dni eventu gdzie mozna zdobywac pisanki zwroci ktos nam to ten stracony czas ??? jak by nie mozna bylo konserwacji robic po evencie 0 myslenia
-
Niestety wystąpił błąd. Nasza sekcja techniczna czuwa. Spróbuj odświeżyć stronę, mamy nadzieję, że ten problem się nie powtórzy.
Zespół The Settlers Online
albo to - ku...a trzeba konczyc gre
-
przez te wasze konserwacje 30% ludzi odeszło z gry bo ma dosyć utrudnień które WYYYYYYYYYYY robicie
-
zadziwiające jest to, że przez lata po każdej konserwie widzimy i czytamy te same narzekające wpisy. Niestety jak widać niczego to BB nie nauczyło, smutne to.
A przy dzisiejszej konkurencji w grach online to NIEDOPUSZCZALNE
-
ale niektore osoby normlnie sie loguja tylko ****a nie wiem czemu jest zawsze jakis syf zrobiony
-
Czy BB wyda jakiś komunikat z info kiedy zakończą się problemy z logowaniem ?
Premie się kończą, czas ucieka, event się kończy ...
-
Nic, trzeba powoli wtedy kończyc przygodę z TSO, skoro nawet łaskawie nie chcą napisać jakiejkolwiek odpowiedzi. Szkoda, że poświęciłem tej grze dwa lata i że tak będzie trzeba się rozstać.
-
A miało być tak pięknie, wywiady, teledyski.
Miały być jaja i są! Ta wasze przerwa techniczna to niezłe jaja.
-
Czyszczenie przeglądarki z ciasteczek mi pomogło.